enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0713
EURO
38,0672
ALTIN
2.832,60
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
29°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

TÜRKİYE DEMOKRASİ İÇİN TEK YÜREK

TÜRKİYE DEMOKRASİ İÇİN TEK YÜREK
REKLAM ALANI
16.07.2020
455
A+
A-

ALANYA halkı 15 Temmuz hain darbe girişiminin 4.yıldönümünde demokrasi nöbeti için Atatürk Anıtı önünde buluştu.

15 Temmuz Şehitleri Anma Demokrasi ve Milli Birlik Gününde yüzlerce kişi, Atatürk Anıtı önündeki kutlamalara katıldı. Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Serkan Akbaba, Alanya İlçe Müftüsü İhsan İlhan, Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan ile Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, MHP ilçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, STK temsilcileri ve yüzlerce kişinin katıldığı kutlamalar saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı yayınlanan konuşmasının da yer verildiği kutlamada, Kur’an-ı Kerim tilavetinin yapıldığı alanda 15 Temmuz Şehitleri için Alanya Müftüsü İhsan İlhan tarafından dualar okundu.
Kaymakam Harputlu: “Bu birlik ve beraberlik devam etmeli”
Duaların arından kürsüye davet edilen Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, “15 Temmuz gecesi FETÖ’nün ihaneti ve işgal kalkışması Erdoğan’ın önderliğinde ve milletimiz tarafından bertaraf edildi. Biz bu günün 4’üncü yıl dönümünü kutluyoruz. Bu birlik ve beraberlik devam etmeli. Bu günün Alanya’da da asla unutulmaması için Demokrasi Nöbetinde olacağımızı bütün dünyaya ilan ediyoruz” dedi.
Başkan Yücel: “Türk milleti o gün tankların önüne yattı”
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel de katılımcılara teşekkür ederek, “15 Temmuz’da 1 Dolarlık ederleri olan FETÖ’cüleri üzerimize saldılar. Emniyet müdürlüğüne istihbarat binalarına saldırdılar. Cumhurbaşkanı külliyesine kurşun sıktılar. 251 vatan evladı şehit oldu. 2 bin 596 vatandaş yaralandı. Türk milleti o gün tankların önüne yattı. Her zaman birlik ve beraberliğimizi korumalıyız. Biz birlik olursak kalemizi aşamazlar. Demokrasi nöbetimiz asla bitmeyecek. Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. Ne mutlu Türk’üm diyene” diye konuştu.
Alanya halkı sabaha kadar “Demokrasi Nöbeti” tutacak ve nöbet Yeni Cami’de kılınan sabah namazıyla nöbet sona erecek.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.