enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0713
EURO
38,0672
ALTIN
2.832,60
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
29°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

Oğlunu kurtarmak isterken, canından oluyordu..

Oğlunu kurtarmak isterken, canından oluyordu..
REKLAM ALANI
08.09.2018
742
A+
A-

Alanya‘da denize giren oğlunun boğulma tehlikesi geçirdiğini gören baba, oğlunu kurtarmak isterken kendisi de boğuluyordu. O anları izleyen anne gözyaşlarına boğuldu.

Alanya’da birlikte denize girdiği oğlunun boğulma tehlikesi geçirdiğini gören baba, oğlunu kurtarmak isterken kendisi de boğuluyordu. Dev dalgaların arasında kalan baba ve oğlu, cankurtaran ve çevredeki vatandaşlar tarafından kurtarıldı. O anları gözyaşları içerisinde izleyen anne ise, kıyıya çıkartılan eşi ve oğlunun bir an olsun başlarından ayrılmadı.

BABA YÜZME BİLMİYOR

Olay, Alanya’nın İncekum Plajı’nda saat 11.30’da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ailesiyle birlikte Alanya’ya tatile gelen Ender Ö. oğluyla birlikte denize girdi. Dalga ve akıntının etkisiyle açılan oğlunun boğulma tehlikesi geçirdiğini fark eden Ender Ö. onu sığ alana getirmek için yanına ilerledi. Ender Ö. yüzme bilmediği için kendisi de boğulma tehlikesi geçirince ‘İmdat’ diyerek yardım istedi. Baba-oğulun suyun içinde çırpındığını gören vatandaşlar ve cankurtaran yardıma koştu.

Vatandaşlar tatilciyi kollarından tutarak su yüzüne çıkartırken, sahilde bekleyen eşi gözyaşları içerisinde kurtarılma anını izledi. Kıyıya çıkartılan tatilci ve oğluna ilk mücadele cankurtaran ekipleri tarafından yapıldı. Oldukça su yuttuğu gözlenen baba ve oğlunun durumunu gören anne ise bir oğlunun, bir de eşinin yanına gitti. Şokta olan anne, doktor gelinceye kadar eşinin ve oğlunun yanından bir an olsun ayrılmadı. Baba ve oğul, sahile gelen doktorun kontrolü sonrası ambulansla hastaneye kaldırıldı.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.