enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0673
EURO
37,8514
ALTIN
2.797,09
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

İNSANLIK SUÇU İLE İLGİLİ AÇIKLAMA BEKLİYORUZ

İNSANLIK SUÇU İLE İLGİLİ AÇIKLAMA BEKLİYORUZ
REKLAM ALANI
09.05.2020
382
A+
A-

Antalya Büyükşehir’e bağlı çalışanların görev yerlerinin değişikliğe uğraması ve bazı çalışanların ise görevlerinden alınma kararı söylemlerine ilişkin AK Parti Alanya İlçe Başkanı Başkan Mustafa Toklu, açıklamalarda bulundu.

BİR AÇIKLAMA YAPILMASINI İSTİYORUZ
Başkan Toklu açıklamasında, “ Covid-19 virüsü ile mücadele ettiğimiz bu zorlu günlerde Ramazan ayına da başlanmasıyla birlikte birik ve beraberliğe en çok ihtiyaç olduğumuz bir dönemi yaşıyoruz.  Ama ne yazık ki bu dönemde orta çağın karanlık dönemlerinde şahit olunan bu cehalet dönemindeki bir uygulama olan cadı avının bugün Alanya’da da yapılmak istendiğini maalesef duymakta ve gözlemlemekteyiz. Dün bazı basın kuruluşlarında da çıkan haberlerde gördüğümüz gibi geçtiğimiz günlerde de bazı büyükşehir çalışanı arkadaşlarımızın bu mübarek Ramazan ayında işlerinin farklı ilçelere aktarılmasıyla mobing sistemi uygulanmasını üzüntüyle karşılıyoruz. Antalya Büyükşehir Belediyesinin Alanya’da bir takım uygulamalar yapmak istediğini ve bu uygulamaların çok cehalet içerisinde raporlayarak, fişleyerek ve insanları ötekileştirerek yapılan raporlar gördük. İnşallah bunların yanlış olduğunu, yalan olduğunu düşünüyor ve biran önce bunlarla ilgili açıklama yapılmasını istiyoruz. Bu raporlar nasıl gün yüzüne çıktı, bu raporlar kimler tarafından hazırlandı ve bu raporlar doğruysa bundan sonraki sürecin bu vatandaşlarımıza eziyet edilerek, çalışanlarımıza mobing uygulayarak mı geçirileceğini öğrenmek istiyoruz. dedi.

“MİLİTAN” KAVRAMINI ÜZÜNTÜYLE KARŞILIYORUZ
Raporda Militan kelimesinin kullanılmasına değinen Toklu , “Raporda görevlerine son verilmesi istenen personellerin görevden alınma sebepleri olarak hangi gerekçenin nasıl yazıldığını hiç değiştirmeden ve abartmadan siz kıymetli hemşehrilerime ifade etmek istiyorum. “AKP militanı ifadesini bu raporda gördük, bu cehaletçe tabiri üzüntüyle karşılıyoruz.
Şunu da bilmelerini istiyoruz ki biz bu güne kadar hiçbir kardeşimizin alın terine müdahale edilmesine sessiz kalmadık bundan sonraki süreçte de sessiz kalmayız. Çünkü bu insanlık suçudur.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.