enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0673
EURO
37,8514
ALTIN
2.797,09
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

EŞKİYA KOMŞUYU KANUNDA DURDURAMADI

EŞKİYA KOMŞUYU KANUNDA DURDURAMADI
REKLAM ALANI
14.09.2020
528
A+
A-

Antalya’nın Kepez ilçesinde, çıkmaz sokağın kendi mülkü olduğunu iddia eden kişi komşusunun işyerini, arabasını yaktıktan sonra da oğlunu vurdu.
Olay Antalya’nın Kepez ilçesi Avni Tolunay mahallesinde meydana geldi. Çıkmaz sokağın kendi mülkü olduğunu iddia eden Mehmet P. sokağı araç ve yaya giriş ve çıkışına kapattı. Sokağın kapanmasıyla evine gidemeyen komşusu Feride Özkara ise yolun açılması için Mehmet P.yi mahkemeye verdi. Bir yıl süren dava sonunda mahkeme yolun açılmasına karar verdi. Komşusunun kendisini mahkemeye vermesini hazmedemeyen Mehmet P. önce davalı olduğu komşusu için şahitlik yapan kişinin evini yaktığı iddia edildi. Daha sonra ise Pakize Özkara’nın evinin önünde arabası kundaklandı. Bir gün sonra ise bahçesinde ekmek yapıp sattığı iş yeri yakıldı kül edildi.
Bu gelişmeler üzerine görüşmek üzere Mehmet P.’nin yanına giden Pakize Özkara’nın oğlu Sayit Özkara ise şahıs tarafından silahla vurularak yaralandı. Yaralı yoğun bakımda tedavi altına alınırken zanlı Mehmet P. mahkeme tarafından tutuklandı.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.