enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0713
EURO
38,0672
ALTIN
2.832,60
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
29°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

Cani babaya devlet tokatı..

Cani babaya devlet tokatı..
REKLAM ALANI
14.09.2018
1.153
A+
A-

Gaziantep‘te cani babanın, küçük çocuklarını kemerle dövdüğü anlar komşusu tarafından kameraya kaydedildi. Yürek sızlatan görüntüler sonrası Gaziantep Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü harekete geçti.
Gaziantep’in Nizip ilçesinde yaşayan cani baba, yaşları 2 ile 3 arasında değişen küçük çocuklarını duvar dibine sıkıştırıp kemerle dövdü. Suriyeli cani babanın, çocuklarını dövdüğü anlar komşuları tarafından cep telefonuna kaydedildi.
Gaziantep’in Nizip ilçesi Hafızpaşa Mahallesinde yaşayan 3 çocuklu Suriyeli cani babanın, yaşları 2 ile 3 arasında değişen iki çocuğunu duvarın dibinde sıkıştırıp kemerle dövdüğü anlar yürekleri sızlattı. Cani babanın , eşini ve çocuklarını sürekli dövdüğünü söyleyen komşusu, küçük çocukların kemerle dövüldüğü anları kamera ile kaydetti.
Cani babanın görüntülerinin yayınlanmasının ardından harekete geçen Gaziantep Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Bu akşam (14.09.2018) Show Tv Ana Haber Bülteninde, Gaziantep’te yaşanan ve yüreklerimizi dağlayan bir habere yer verilmiştir. Haberde, bir ‘baba’nın çocuklarına uyguladığı şiddet ekranlara yansımıştır. Gaziantep Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüzün çalışmaları ile söz konusu aileye ulaşılmış ve şahsın Emniyetteki sorgusuna başlanmıştır. Anne ve çocukların gözetimimiz ve korumamız altında olduklarını kamuoyu ile paylaşırız.” ifadelerini kullandı

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.