enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9849
EURO
37,8698
ALTIN
2.822,88
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Parçalı Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Parçalı Bulutlu
Salı Az Bulutlu
29°C
Çarşamba Az Bulutlu
31°C
Perşembe Az Bulutlu
31°C
Cuma Hafif Yağmurlu
30°C

ALANYASPOR’A ARJANTİNLİ YILDIZ

ALANYASPOR’A ARJANTİNLİ YILDIZ
REKLAM ALANI
10.08.2020
546
A+
A-

Son iki sezon yaptığı başarılı transferlerle dikkat çeken Aytemiz Alanyaspor, gözünü Benfica’nın Arjantinli 26 yaşındaki kanat oyuncusu Franco Cervi’ye dikti. Transfer iddiası Portekiz basınında yer aldı. Benfica Teknik Direktörü Jorge Jesus’un gelecek sezon planlarında olmadığı vurgulanan ve kendisine kulüp arayan Franco Cervi’nin Türkiye’ye gelmeye sıcak baktığı iddia edildi.

KİRALIK OLACAK

Boca Juniors’un da devrede olduğu öğrenilen Franco Cervi’nin 2023’e kadar sözleşmesinin devam etmesi ve Transfermarkt’a göre bonservis bedelinin 8 milyon Euro olması ise transferin satın alma opsiyonu ile kiralık olarak yapılacağı ihtimalini ön plana çıkartıyor.

YILDIZI PARLATILACAK

Bu sezon 35 maçta 4 gol ve 4 asiste imza atan Cervi’nin daha önce Fenerbahçe’ye transferi de gündeme gelmişti. Daha önce Cisse, N’Sakala, Fernandes, Bakasetas ve Merih gibi isimlerin kendisini bulduğu ve değerini katladığı Alanyaspor, Franco Cervi için de benzer bir plan yapıyor. Cervi’nin Alanyaspor’un UEFA Avrupa Ligi’nde oynayacak olması nedeniyle de turuncu-yeşilli kulübe gelerek kendisini göstermek istediği öğrenildi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.