enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9959
EURO
38,0305
ALTIN
2.827,53
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
29°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

“ALANYA’DA ON BİNLER GELECEĞE YÜRÜDÜ”

“ALANYA’DA ON BİNLER GELECEĞE YÜRÜDÜ”
REKLAM ALANI
23.03.2019
1.082
A+
A-

Cumhur İttifakının Belediye Başkan Adayları, Antalya Belediye Başkanı Menderes Ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanyalı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile birlikte on binlerce vatandaşların katılımıyla “Geleceğe Yürüyüş” mitingi yaptılar. Alanya Öğretmen evi önünde, saat 14.00 de başlaması gereken yürüyüş, yaklaşık 25 bin Alanyalının katılımı nedeniyle oluşan aşırı izdiham yüzünden saat 15.00’e doğru ancak başlayabildi. Öğretmen evi önünde başlayan toplu yürüyüş Atatürk Caddesi üzerinden devam ederek, Atatürk anıtı önünden iskele şelale meydanına ulaştı.

“Alanya’ya 82 Yakışır”

İskele de, şelale önünde toplanan on binlerce Alanyalıya ilk hitap eden, Alanya Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakının Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel, sözlerine yürüyüşe katılanlara teşekkür ederek başladı. Bugün hep birlikte aydınlık mutlu yarınlara yürüyoruz, yürüyüşümüz kutlu olsun, hayırlı olsun, bugün muhteşemsin Alanya diyerek sözlerini sürdüren Başkan Yücel,” Selçuklunun başkenti, Osmanlı’nın liman kenti, Türkiye’nin en güvenli şehri Alanya. 15 yıldır birlikte yürüdüğümüz Alanya’nın bütün mahallelerinde bulunan bütün kardeşlerimi muhabbetle kucaklıyorum. Gönül dostlarımız bizlerle. Kentlisi, köylüsü, yerlisi, yabancısıyla tek yürek olduk. Alanya’nın geleceğine yürüyoruz. Rabbim yol arkadaşlığımızı daim eylesin. Yürüyüşümüze katılamayan ancak derdi Alanya olan partili, partisiz her bir kardeşime selamlarımı iletiyorum. 5 yıl aradan sonra yeniden omuz omuza, gönül, gönüleyiz. Desteğiniz için sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Sizlerin teveccühleriyle dünyanın en güzel şehrine 5 yıl hizmet etme şerefine nail olduk. Sizin için gecemizi gündüzümüze kattık. Alanya’ya yapılamaz denenleri yaptık. Aşkla çalıştık. Bu kente ve bu kentin güzel insanlara vefa borcumuz daha bitmedi. Alanya için hayallerimiz var. Çok büyük hedeflerimiz var. Güçlü ekibimiz ve 82 projemizle Cumhur İttifakı ile kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bana yüklenen büyük sorumluluğun farkındayım. Bizleri bu göreve layık gören büyüklerimizi asla mahcup etmedik. Etmeyeceğiz. Ne dediysek hepsini yaptık. Başımız dik, alnımız açık. Bundan sonra da birlikte çalışacak ve birlikte başaracağız. Alanya’ya 82 yakışır diyerek açıkladığımız 82 projeyi de hayata geçireceğiz.
Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Hoşgörüyle herkese kucak açtık. Oy verenlerin de vermeyenlerin de belediye başkanı olduk. Hizmette gözü olmayanlar yaptığımız hizmetlerin fersah fersah gerisinden söylemlerle Alanya halkının karşısına çıkıyorlar. Alanya halkı bunu hak etmiyor. Biz marka şehirden onlar çaydan, çorbadan, servisten bahsediyorlar. Biz onların servis yapacakları okulları vatandaşın ayağına getirdik. Alanya Belediyesi’ni yönetmek gönül işidir. Adem Murat Yücel’in işidir. Belediyecilik bizim ekibimizin işidir. Sevgili Alanyalılar Alanya’da bahar geliyor. O bahar 31 Mart’ta sandıklara da düşecektir. Ucu bucağı olmayan katılımlarınız, sevginiz, desteğiniz için sağ olun, var olun. Cumhur İttifakı’yla birlikte bir hizmet birliği yakalandı. Ayrımız gayrımız olmadan Alanya’yı dünyada örnek gösterilen bir şehir yapmak adına çalışacağız.
Bu birliktelik Alanya’nın önünü açacaktır. Kazanan Alanya, Antalya olacak. Yatırımların devamı ve ülkemizin bekası, istikrarı için Cumhur İttifakı’nı zaferle taçlandıracağız. Alanya’da Yücel, Antalya’da Türel diyoruz. Gayretimiz Alanya içindir. Sizin içindir. Bugün burada bizlerle olan bu kutlu yürüyüşe katılan her bir kardeşime ayrı ayrı teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Kendimi önce Allah’a sonra sizlere emanet ediyorum.”

“Biz önce Alanya sonra siyaset dedik ”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’den sonra kürsüye çıkan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakının Belediye Başkan Adayı Menderes Türel ise sözlerine, yürüyüşe katılanlara teşekkür ettikten sonra,  Adem Murat Yücel ile birlikte Alanya’yı daha güzel günlere taşıma sözü vererek başladı. Seçime başlarken kişiler değil, projeler yarışsın dedik diyen Türel sözlerine şöyle devam etti,” Ben Alanyalılara soruyorum, biz Alanya için Karayolları arazisinde halka açık bir proje gerçekleştiriyoruz. Alanya’mıza yeni bir otogar ve millet bahçesi yapacağız. Benim rakibim Sayın Muhittin Böcek size Alanya’yla ilgili bir proje açıkladı mı? Antalya gözünü açtı, Alanya gözünü açtı. Alanya yeni bir fetret dönemine müsaade etmeyecektir. Ama şimdi kaybedeceklerini anladılar, iftiraya başvuruyorlar. Gel istediğin televizyonda milletin önünde seninle hesaplaşalım. Bu işler atıp tutmakla olamaz. Biz şeffafız. Mal beyanımı bugün internet sitemde yayınladım, bekliyorum şimdi, Böcek de açıklayacak mı? Biz Allah’tan başka kimseden korkmadık, korkmayız. Biz projelerimizi açıkladık, Böcek bizden sonra açıkladı, projelerinin yarısı benden aşırma. Ben iki kez CHP’den belediyeyi devraldım. İkisinde de Türkiye’nin en pahalı suyunu kullanıyordu Antalya. Türkiye’nin en ucuz suyunu siz Alanyalılara kullandırmanın yanı sıra 1 milyon 200 bin su abonesi var Antalya’da. Biz kazandığımızda Alanya ve Antalya kazanıyor. Şimdi biz ittifakla çok daha güçlüyüz. Biz önce Alanya sonra siyaset dedik.”

“Projelere gereken desteği vereceğiz”

Başkan Türel’den sonra konuşma yapmak üzere kürsüye gelen Ak Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik, 31 Mart seçimlerinin ülke ve Alanya için bir dönüm noktası olduğunu belirterek,” Milletimizin gönlüne dokunan Sayın Adem Murat Yücel’in Alanya’nın ferahı için çıktığı bu yolda sonuna kadar yanındayız. Alanya’nın en büyük şanslarından biri de hizmetin ustası Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’dir. Son 5 yılda Alanya’ya 800 milyon liranın üzerine yatırım yapan ve sosyal belediyecilik anlayışıyla kadınların hayatına dokunan Menderes başkanıma teşekkür ediyorum. Sizlerin güçlü destekleriyle başkanlarımız yaptıkları projelerle Alanya’ya vizyon kazandırmaya devam edecekler. Bizler de başkanlarımın projelerine gereken desteği vereceğiz. Bizi biz yapan tercihlerimizdir ” dedi.

“Toros’un çocukları, Soros’un çocuklarına dur diyecektir”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy ise yaptığı konuşmaya, vatandaşlara 31 Mart’ta sandığa gitme çağrısında bulunarak başladı. İl Başkanı Aksoy sözlerine şöyle devam etti,”Alanya’da bu meydanda Cumhur İttifakı’nın önemini bir kez daha ifade etmek istiyorum. Cumhur İttifakı yani bu halkın ittifakının karşısında bir ittifak daha var. CHP’ye, İyi Parti’ye oy verenlere diyecek bir şeyim yok. Fakat bu ittifaka dur diyemeyenler bu ittifakın başındaki PKK ile kol kola yürümektedirler. Toros’un çocukları 31 Mart’ta Soros’un çocuklarına dur diyecektir. Seçime bir hafta var. Eğer gizli pazarlığınız yoksa hodri meydan diyorum. Bu meydandaki birlikteliğimiz daim olsun.”

“Alanya kararını vermiş”

En son konuşmayı yapan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ise sözlerine katılımcılara teşekkür ederek başladıktan sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Belediye Başkanı Adem Murat yücel’in projelerinin arkasında olduğunu söyledi. Vatanına milletine hizmet eden insanlara Alanyalılar sahip çıkar diyen Çavuşoğlu, ” Cumhurbaşkanımız bana “Adem Murat Yücel’in projeleri benim projelerim. Onun projelerinin arkasındayım “dedi. Alanya’ya yaptığı hizmetler gözle görülüyor. Bundan sonraki süreçte de 82 projeyi hayata geçirmek için kolları sıvadı. Biz de bu projeler için birlikte çalışacağız. İş bilenin kılıç kuşananındır. 17 yıldır Alanya’yı temsil etme onurunu yaşattınız bize. Bizde Alanyamıza sizlerle birlikte ilkleri yaşattık. Yeni çevreyolu bittiği zaman, tünelleri, dimçayı üzerindeki köprü hepsini görüyorsunuz. Mahmutlar ve kuşyuvası yolu çok güzel bir hale gelecek. Güvenli bir şekilde Konya’ya, yayalara çıkacaksınız. Alanya Antalya-Burdur otobanı şu anda Türkiye’de ihaleye çıkacak üç otobanda biri. Hastanemizin doktor ve cihaz eksiğini tamamlıyoruz.  ‘ALANYA KARARINI VERMİŞ’  Yücel’in, Türel’in rakibi gelip de Alanya için şöyle bir projeyi hayata geçireceğim dedi mi? Bunlar çamur siyaseti yapıyorlar. Bizim arkadaşlarımız Alanya ve Antalya için çok önemli projeleri hayata geçirdiler. O yüzden Alanya’yı seven herkes Alanya’da Adem Murat Yücel Antalya’da Menderes Türel diyor. Alanya kararını vermiş. Sorumluluğumuzum farkındayız. Neden zillet diyoruz? Bizim İYİ Parti, CHP, Saadet Partisi ile bir problemimiz yok. Bizim sorunumuz vatan hainleriyle. Normal yollarla iktidara gelemeyenler marjinalleşiyor. Bu seçim sadece Belediye başkanını seçmek için değildir. Biz bunu iki oy uğruna yapmıyoruz. Karşımızda olan tüm tehditleri görüyoruz, yaşıyoruz. Hepsiyle de mücadele etmeyi başarıyoruz. İnşallah oylarınızla Adem Murat Yücel’i iş başına tekrar getirdiğiniz zaman biz el ele omuz omuza vereceğiz. Alanyamıza çok daha iyisini yapacağız. Kalan bir haftada çalışmaya devam, yola devam” diyerek sözlerini bitirdi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.