enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0169
EURO
38,0176
ALTIN
2.827,23
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
29°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

Alanya Zeytin Dalı İçin Tek Yürek..

Alanya Zeytin Dalı İçin Tek Yürek..
REKLAM ALANI
03.03.2018
1.176
A+
A-

Türk Silahlı Kuvvetlerinin pkk ve diğer terör gurupları için başlattığı ve başarı ile sürdürdüğü AFRİN’DE ZEYTİN DALI HAREKATINA bir destek de Alanya halkında geldi. Bugüne kadar Afrin harekâtında verdiğimiz 41 şehidimiz ile birlikte tüm şehitlerimizin Fatihalarla anıldığı,” AFRİN’DE ZEYTİN DALI HAREKATINA DESTEK YÜRÜYÜŞÜ” Kuyularönü camii önünden saat 14.00 de başladı. Kalabalık halk topluluğunun Türk Bayrakları ile gelincik tarlasına dönüştürdüğü yürüyüşe katılım beklenenin de üzerinde oldu.

Alanya Afrin Platformu tarafından organize edilen yürüyüşe siyasi partilerin temsilcileri ile oda ve dernek başkanları eksiksiz katıldı.

En son 8 askerimizin şehit, 13 askerimizin gazi olduğu operasyona destek programı şelale önünde Alanya Belediyesinin Mehter Takımı konseri ile başladı. Daha sonra saygı duruşu ve istiklal marşı ile devam eden programda konuşma yapan platform yöneticisinin konuşması kısa süreli gerginliğe neden oldu.

Sadece Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in konuşma yaptığı program da Yücel. “Vatanımızın birliği ve bütünlüğü için Türk Silahlı Kuvvetlerimizin başlattığı Zeytindalı Harekatına destek vermek için bugün bir aradayız. Bu anlamlı günde bizimle olduğunuz için, bu yürüyüşe katıldığınız için teşekkür ederim. Türkiye Cumhuriyeti’ni bölmeye ve parçalamaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Devletimiz ve Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, sınır bütünlüğümüzü ve vatandaşlarımızın güvenliğini tehdit eden tüm bölücü terör örgütleriyle hem içerde hem de dışarıda çok büyük bir mücadele vermektedir. Biz de onların verdiği bu mücadeleyi sonuna kadar destekliyoruz. Vatanı için hiç düşünmeden canları pahasına bu mücadeleyi yürüten ordumuzun, Mehmetçiklerimizin her daim yanındayız, arkasındayız. Afrin’de güzel vatanımızın müdafaası için terörle amansız mücadele veren Mehmetçiğimize Alanya’dan sevgilerimizi, selamlarımızı gönderiyorum. Allah onların yar ve yardımcısı olsun. Alanya halkı duasıyla yanlarındadır, onların destekçileridir. ” Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak uzere vatanı için savaşırken şehadet şerbetini içen bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sıhhat ve afiyet diliyorum. Onları şükran ve minnetle anıyorum. Bu organizasyonu düzenleyen ve destek veren tüm sivil toplum örgütlerine, siyasi partilere ve katılan herkese teşekkür eder, sevgi ve saygılarımı sunarım.” Dedi.
Program daha sonra Alanya Müftüsü Mustafa Topal’ın yaptığı dua ile sona erdi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.