enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0213
EURO
38,0594
ALTIN
2.833,01
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
29°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

ZORLU MÜCADELE BU AKŞAM

ZORLU MÜCADELE BU AKŞAM
REKLAM ALANI
22.06.2020
430
A+
A-

Trabzonspor ile Aytemiz Alanyaspor, bu akşam saat 21.00’da Alanya’da yapacakları karşılaşmayla Süper Lig’de 8. kez karşı karşıya gelecek.

Süper Lig’de oynadığı son yedi maçta sırasıyla birer galibiyet ve beraberlik alan Trabzonspor, son karşılaşmada Göztepe’yi mağlup etti. Deplasmanda 24 maçtır gol atan Trabzonspor, Süper Lig’de devam eden en uzun serinin sahibi. Lig tarihinde daha uzun seri yakalayan sadece iki takım var: Fenerbahçe ve Sivasspor. 2019/20 Süper Lig sezonunda rakip kaleye en fazla isabetli şut atan takım olan Alanyaspor, aynı zamanda kalesine en az şut gelen ekip konumunda. Bu sezon skor avantajı yakaladığı Süper Lig maçlarında en fazla puan kaybeden takım Trabzonspor.

Bu sezon Süper Lig’de attığı gollerle takımına Alexander Sörloth’tan daha fazla puan kazandıran tek oyuncu Papiss Cisse. Bu sezon en fazla Süper Lig maçında açılış golünü atan oyuncu olan Alexander Sörloth, 398 dakikadır rakip kaleye isabetli şut gönderemiyor. Alanyaspor’u çalıştıran Erol Bulut, teknik direktörlük kariyerinde Trabzonspor’u konuk ettiği iki Süper Lig maçını da gol yemeden kazandı.

Trabzonspor ile Aytemiz Alanyaspor 8.randevuda

Geride kalan 7 maçta Akdeniz temsilcisinin galibiyetlerde 4-2 üstünlüğü bulunuyor. 1 karşılaşmada da taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Aytemiz Alanyaspor’un 11 golüne bordo-mavililer, 6 gol ile cevap verebildi.

Alanya’daki 4.maç

Trabzonspor, Alanya deplasmanında 4. maçına çıkacak. Bordo-mavililer, daha önce oynadığı 3 maçta 2 mağlubiyet, 1 galibiyet aldı. Karadeniz ekibi, bu sezon ligin ilk yarısında Trabzon’da oynanan karşılaşmayı 1-0 kazanmıştı.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.