enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9894
EURO
37,8372
ALTIN
2.820,49
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Parçalı Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Parçalı Bulutlu
Salı Parçalı Bulutlu
29°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
31°C
Perşembe Az Bulutlu
31°C
Cuma Hafif Yağmurlu
30°C

ZABITADAN İŞLETMELERE RAMAZAN DENETİMİ

ZABITADAN İŞLETMELERE RAMAZAN DENETİMİ
REKLAM ALANI
14.04.2022
249
A+
A-

Alanya Belediyesi zabıta ekipleri Ramazan ayında da denetimlerine devam ediyor. Halk sağlığı için aralıksız denetim yapan ekipler; fırın, pastane, kasap gibi işletmelerde hijyen ve gıda denetimi yaparak, kurallara uymayan işletmelere cezai işlem uyguluyor.

Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri yıl boyunca devam eden hijyen ve gıda denetimlerine Ramazan ayında hız verdi. Zabıta ekipleri, şehrin her noktasındaki kasap, fırın, pastane gibi üretim ve satış yapan işletmelerde denetimlerine devam ediyor. Halk sağlığını korumak ve hijyenik ortamda üretim yapılması için çalışan zabıta ekipleri, kurallara uymayan işletmelere cezai işlem uyguluyor.

“HALKIMIZIN SAĞLIĞI İÇİN GÖREV BAŞINDAYIZ”

Denetimlerle ilgili açıklama yapan Alanya Belediyesi Zabıta Müdürü Naci Uzunsakal, Ramazan ayında denetimlere hız verdiklerini ve gece gündüz demeden görev başında olduklarını belirterek, “Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü olarak denetim ve kontrollerimizi sıklaştırdık. Gıda hijyen ekibimiz yıl boyunca denetimlerine devam ediyorlar. Özellikle imalathanelerde, kasap ve depolarında, fırınlarda denetimlerimiz yıl boyunca sürüyor. Halk sağlığı bizlere emanet. Alanya Belediyesi olarak vatandaşlarımızın hizmetindeyiz” diye konuştu.

REKLAM ALANI