enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0213
EURO
38,0594
ALTIN
2.833,01
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
29°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

YENİ BAŞKAN ALİRIZA AÇMAN

YENİ BAŞKAN ALİRIZA AÇMAN
REKLAM ALANI
28.01.2022
251
A+
A-

Metal İşleri Odası’nın yapılan genel kurulunda 22 yıl sonra değişim yaşandı. Üç adayın yarıştığı genel kurul sonunda, üyelerinin 527’sinin oyunu alan Alirıza Açman başkan seçildi.

Alanya Metal İşleri, Demirciler, Oto Elektrikçiler Kaportcılar Oto Tamirciler Sanatkarları Esnaf Odası’nın genel kurulu Cikcilli Düğün Salonu’nda gerçekleşti.Genel kurula Alanya’daki oda başkanları da katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan genel kurul yönetim ve denetim kurulu faaliyet raporları, 2018-2019-2020-2021 yılları bilanço, gelir ve gider hesaplarının okunması ve müzakeresi ile sürdü. Tüzük tadilatı oylamalarından sonra yapılan kısa aday konuşmalarından sonra seçime geçildi.

Bu arada hazirun dışında olanların dışarı çıkartılması esnasında yaşanan kısa gerginlik araya girenler tarafından yatıştırıldıktan sonra seçimlere devam edildi.

Odaya kayıtlı bin 182 üyenin bulunduğu oda seçimini 527 oy alan Alirıza Açman kazandı. Kerim Taş 425, adaylardan  Ekrem Mesele 44  oy aldı. Seçimde 19 oy  geçersiz sayılırken,  1  oy ise boş kullanıldı.

AÇMAN’IN YÖNETİMİ

Adem Bayar

Durmuş Aksoy

Kerim Özen

Fevzi Şahinkaya

Sevban Yüksel

Muhammet Atalay

Mehmet Demir

Bülent Çekiç

DENETİM KURULU ASİL

Veli Boz

Aytaç Güven

Mehmet Arıkan

REKLAM ALANI