enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9971
EURO
38,0394
ALTIN
2.833,69
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

Vurguncu Müdür, Alanya’yı İkiye Böldü..

Vurguncu Müdür, Alanya’yı İkiye Böldü..
REKLAM ALANI
24.09.2018
1.652
A+
A-

Alanya’da müdürü olduğu kamu bankasının müşterisi, iş insanlarını ve döviz bürolarını, ‘Ucuz döviz alıyorum’ diyerek yaklaşık 100 milyon TL. dolandırdıktan sonra kayıplara karışan Ahmet İ. Yakalandığı İzmir’den Alanya’ya getirildi. İzmir’den amcası İsa İ.nin yardımı ile, Yunanistan’a kaçmak için Ahmet G. ve Ahmet Yücel O. İle anlaşan müdür Ahmet İ. kaçamadan yakalandı. Amcası ve anlaştığı insan kaçakçısı kişilerle birlikte İzmir emniyetinde ki işlemlerinden ardından Alanya’ya getirilen Ahmet İ ve dört şüphelinin işlemleri emniyet müdürlüğünde sürüyor.

Ucuz dolar vaadi ile yaklaşık yüz milyon lira dolandıran banka müdürü Ahmet İ. nin hangi iş insanlarını dolandırdığı merak edilirken, bu fırsatçılık kurbanı olan iş insanlarının Alanya’nın tanınmış iş insanları olabileceği tahmin ediliyor. Söz konusu tutarın çok fazla olması, kara para aklama konusunu da akla getirirken, müdürün söz konusu parayı ne yaptığı merak konusu oldu.

ALANYA İKİYE BÖLÜNDÜ

Dolandırıcılık olayı Alanya kamuoyunu da ikiye böldü. Bazı kesim para miktarı ne kadar büyük olursa olsun ticari faaliyet olduğu için iş insanlarının yaptığını ticari faaliyet görürken, bazı kesim ise, olayı fırsatçılık olarak değerlendirerek ava giderken avlandılar diye yorumladılar. Başkan Erdoğan’ın tüm uyarılarına rağmen ucuz da olsa bu kadar yüklü doları alanların resmi işlem olmadan yapanların normal ticari faaliyet olmayacağını söyleyen vatandaşlar, bankacıya da hem de devlet bankası müdürüne güvenemezsek ne yapalım dediler.

Dolandırıcı banka müdürü Ahmet İ’ye yüklü miktarda para kaptıran iş insanları merak edilirken, olayın Alanya piyasasını sarsmasından şüphe ediliyor.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.