enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0169
EURO
38,0176
ALTIN
2.827,23
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
29°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

VELİTTİN BAŞKANDAN GENEL KURUL ŞOVU

VELİTTİN BAŞKANDAN GENEL KURUL ŞOVU
REKLAM ALANI
12.01.2022
236
A+
A-

Alanya Bakkallar ve Bayiler Odası’nın 8. Olağan Genel Kurulu neden katıldığı belli olmayan 2. aday Mustafa Dernek’in de katılımıyla yapıldı. 416 üyenin oy kullandığı seçimde mevcut başkan Velittin Yenialp 386 oy alırken rakibi Mustafa Dernek’e 22 oy çıktı. Bazı yayın organlarında büyük fark atarak güven tazeledi diye kurulu sonucu verildi.

ALANYA Bakkallar ve Bayiler Odası’nın 8. Olağan Kurulu  saat 10.00’da Alanya Şoförler Odası Düğün Salonu’nda gerçekleştirdi. Divan oluşturulması ile başlayan genel kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Ardından yönetim, denetim kurulu faaliyet raporları ve bilanço gelir giderleri okunarak müzakere edildi. Aylık ücretlerin ve huzur haklarının yolluk ve konaklama ücretlerinin tespit edildi. Birliğin muvafakati alınmak şartıyla kuruluş amacını gerçekleştirmeye yönelik gayrimenkul ve her türlü taşıt alım ve satımına, gayrimenkul karşılığında ödünç para alınması hususunda yönetim kuruluna yetki verildi. 5362 sayılı kanun sınırları içerisinde öğrenci okutulması, muhtaç durumdaki oda üyelerine yardımda bulunulması ve bu konudaki işlemleri yürütmek üzere yönetim kuruluna yetki verilmesi görüşüldü. Dilek ve temennilerin ardından seçime geçildi. 1196 üyeli odanın genel kuruluna 413 üye katıldı. 405 geçerli oyun kullanıldığı seçimde 8 oy geçersiz sayılırken Başkan Velittin Yenialp’e 383 rakip olarak çıkan Mustafa Denek’e ise 22 oy çıktı.

Velittin Yenialp’ın kazanan yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor,

YÖNETİM KURULU ASİL

Süleyman Hilmi Özdemir

Mahmut Arıkan

Veli Apaydın

Kerim Küçülmez

Alihsan Özarslan

Yurdal Özkubat

Şükran Salur

Mustafa Tunç

DENETİM KURULU ASİL

Halil Mecit

İbrahim Kemal Erdoğan

Behiye Akay

REKLAM ALANI