enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Parçalı Bulutlu
32°C
Antalya
32°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Parçalı Bulutlu
32°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
31°C

VALİ YAZICI’DAN BAŞKAN KÖSE VE EKİBİNE TAKDİR PLAKETİ

VALİ YAZICI’DAN BAŞKAN KÖSE VE EKİBİNE TAKDİR PLAKETİ
REKLAM ALANI
09.04.2022
321
A+
A-

Alanya’da göreve geldiği günden beri yaptığı hayır işleri ile Alanya halkının gönlünü fetheden Alanya Karadenizliler Derneği Başkanı Muhammet Köse ve yönetin kurulu arkadaşlarına bir teşekkür de hemşehrileri Antalya Valisi Ersin Yazıcı’dan geldi. Karadenizliler Derneği Yönetim Kurulu Muhammet Köse Başkanlığı’nda Antalya Valisi Ersin Yazıcı’yı ziyaret ettiler.

Ziyarete Yönetim kurulu Başkanı Muhammet Köse ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ender Hancı, Serhat Atalı, Orhan Zırh, Nurtekin Özçelik, Uğur Balıkçı, Av. Abdurrahman Toprak ve Seda Cin hazır bulunurken Vali Yazıcı yaptıkları iyilik çalışmalarını yakından takip ettiği Alanya Karadenizliler Derneğine çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Yılın her gününde ihtiyacı olan insanların yanında olan ve ihtiyaçlarını karşılamak için ellerinden geleni yapan dernek rahmet ayı, Ramazan ayında ise çalışmalarını iki katına çıkararak daha fazla gönüle dokunmanın çalışmasını yapıyorlar. Zor günler geçiren ihtiyaç sahibi Alanya halkına yaptıkları iyiliklerden dolayı Başkan Muhammet Köse ve yönetimine yapılan çalışmaların önemini belirten Vali Ersin Yazıcı başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ederek takdir plaketi takdim etti.
Dernek Başkanı Muhammet Köse, Vali Ersin Yazıcı’ya bugüne kadar yaptıklarının yanı sıra bundan sonra yapmayı düşündükleri faaliyetler hakkında sunum yaparak Alanyaya davet etti .

REKLAM ALANI