enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0673
EURO
37,8514
ALTIN
2.797,09
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

Ümran Çelik Karlı’nın En Acı Günü..

Ümran Çelik Karlı’nın En Acı Günü..
REKLAM ALANI
27.05.2019
1.165
A+
A-

Gazeteci Ümran Çelik Karlı’nın turizmci eşi, Taner Karlı geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitirdi.

Bu sabah erken saatlerde Mahmutlar Mahallesi D400 karayolu üzerinde, 07 NMV 04 plakalı aracıyla 01 UB 777 plakalı yolcu otobüsüyle çarpışan Taner Karlı ağır yaralandı. Sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Karlı, burada tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yapılan acil müdahaleden sonra ameliyata alınan Taner Karlı, iki defa kalbinin durması sonucu yaşamını yitirdi.

Mahmutlar’da turizmcilik yapan ve Alanya’nın tanınan ve sevilen gazetecilerinden Ümran Çelik Karlı’nın da eşi olan Taner Karlı’nın ani kaybı büyük üzüntü yarattı. Alanya siyasetinde de tanınmış bir isim olan karlı, iki erkek çocuk babasıydı.

Cenazesi, Demirtaş merkez mahallesinde ikindi namazından sonra toprağa verilen Taner Karlı’nın vefatı Alanya’da büyük üzüntü yarattı.

Karlı’nın vefatı nedeniyle bir basın açıklaması yayınlayan Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC)  “AGC üyesi, meslekte duayen olmuş çok değerli arkadaşımız Ümran Çelik Karlı’nın eşi Taner Karlı’yı elim bir trafik kazasında kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhuma Yüce Allah’tan rahmet, ailesi ve tüm yakınlarına başsağlığı dileriz” dedi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.