enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0213
EURO
38,0594
ALTIN
2.833,01
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
29°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

U22 PLAJ VOLEYBOLU BALKAN ŞAMPİYONASI’NDA TÜRKİYE FIRTINASI

U22 PLAJ VOLEYBOLU BALKAN ŞAMPİYONASI’NDA TÜRKİYE FIRTINASI
REKLAM ALANI
17.07.2023
15
A+
A-

Balkan Voleybol Birliği (BVA) tarafından Kuzey Makedonya’nın ev sahipliğinde organize edilen U22 Plaj Voleybolu Balkan Şampiyonası’na Türkiye damga vurdu.

14-16 Temmuz 2023 tarihlerinde düzenlenen U22 Plaj Voleybolu Balkan Şampiyonası’nda Türkiye erkeklerde namağlup şampiyonluğa ulaşırken; kadınlarda ikincilik ve dördüncülük elde etti.

Antrenör Bilal Tanrıverdi yönetimindeki Batuhan Kuru-Sacit Kurt ikilisinden oluşan Erkek Plaj Voleybolu Milli Takımımız, grup aşamasında oynadığı karşılaşmalarda Sırbistan, Kuzey Makedonya ve Romanya takımını 2-0 mağlup etti. Yarı finalde Sırbistan’ı bir kez daha 2-0 mağlup eden Millilerimiz, finalde de Kosova’yı 2-0 mağlup ederek namağlup şampiyon oldu.

Sıralama

1.Türkiye

2.Kosova

3.Romanya

Antrenör Ahmet Tunçay yönetimindeki Ecem Aksoy-Esra Demirkıran ikilisinden oluşan Plaj Voleybolu Milli Takımımız, grup aşamasında Romanya ve Kuzey Makedonya’yı 2-0 mağlup ederken, Sırbistan’a 2-1 mağlup oldu. Yarı finalde Romanya’yı 2-0’la geçen Milliler, finalde Kosova’ya 2-1 kaybetti ve turnuvayı ikinci sırada gümüş madalya ile tamamladı.

İdil Gür-Ceylin Sayar ikilisinden oluşan diğer Plaj Voleybolu Milli Takımımız ise grup aşamasında Sırbistan, Kuzey Makedonya ve Romanya’yı 2-0 mağlup ederek adını yarı finalde yazdırdı. Yarı finalde Kosova’ya 2-1 mağlup olan Milliler, üçüncülük maçında da Romanya’ya 2-0 mağlup oldu ve turnuvayı 4. olarak tamamladı.

Sıralama
1.Kosova

2.Türkiye 1

3.Romanya

4.Türkiye 2

REKLAM ALANI