enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0673
EURO
37,8514
ALTIN
2.797,09
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

TULUK ALANYA’YI BAŞARIYLA TEMSİL EDECEK

TULUK ALANYA’YI BAŞARIYLA TEMSİL EDECEK
REKLAM ALANI
18.09.2021
318
A+
A-

ALANYA’YI TEMSİL EDECEK

MÜSİAD’ın genel kurulunun ardından açıklamada bulunan Durusoy, yönetim listesinde Alanya’dan Tahir Tuluk ismin yer almasının önemli olduğunu vurguladı.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen genel kurulunun ardından MÜSİAD Alanya Şube Başkanı Mustafa Durusoy, değerlendirmede bulundu.

Durusoy, ” Pandemi dolayısıyla uzunca bir süredir bir araya gelemedik üyelerimizle başkanlarımızla ve genel başkanlarımızla. O yüzden küçük kapsamlı toplantılar yapabiliyorduk. Orada sosyal mesafe maske ve hijyen kurallarına uyumlu şekilde aşı kontrolleri ve PCR testleride hatta istenerek güzel ve sorunsuz bir genel kurul gerçekleştirdik. İnşallah yeni dönemi şubemizde genel merkezimize iş dünyamıza ve insanlığa uğurlar getirmesini diliyorum’’ diye konuştu

“MÜSİAD’ın genel merkezinde de Alanya’mızı Alanya’nın başarılı iş adamlarından Tahir Tuluk’ MÜSİAD Alanya Şubesini temsil eden Genel Merkez Yönetim Kurulu üyesi olarak görev aldı” diyen Durusoy başarı ve temennilerini iletti.

REKLAM ALANI