enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Parçalı Bulutlu
33°C
Antalya
33°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Parçalı Bulutlu
31°C
Pazartesi Çok Bulutlu
30°C
Salı Hafif Yağmurlu
30°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
31°C

TRAFİK SİGORTASINDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR

TRAFİK SİGORTASINDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
REKLAM ALANI
A+
A-

Milyonlarca araç sahiplerini yakından ilgilendiren trafik sigortası haberi geldi. Fiyat kademelerine iki basamak daha eklendi. ‘Çok riskli sürücüler’e yüzde 200 zam yapılacak. ‘Çok iyi sürücüler’ ise yüzde 50 indirim alacak.

Trafik sigortasındaki fiyat artışlarının önüne geçilmesi için Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu Başkanı Mehmet Akif Eroğlu 7. basamakta bulunan ve 5 yıldır kaza yapmayan sürücülerin 8. basamağa yükseltileceğini ve poliçelerinde yüzde 50 indirim yapılacağını söyledi.

EN RİSKLİYE YÜZDE 200 ZAM

Şu an trafik sigortası indirimleri ya da zamları 7 kategoride belirleniyor.

Buna 2 kategori daha eklenecek. En düşük basamakta “çok riskli sürücüler” yer alacak ve poliçelerine yüzde 200 zam yapılacak.

YÜZDE 50 İNDİRİM

SEDDK Başkanı Mehmet Akif Eroğlu, “Trafik sigortasında mevcut basamak sistemini genişletiyoruz. Dinamik basamak yöntemiyle 7. basamakta bulunup 5 yıldır kaza yapmayan sürücüler 8. basamağa çıkacak ve sigorta poliçelerine yüzde 50 indirime ulaşacak. Çok riskli sürücüler 0. basamakta bulunacak ve yüzde 200 prim uygulanacak” dedi.

REKLAM ALANI