enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0169
EURO
38,0176
ALTIN
2.827,23
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
29°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

TOKLU ‘DAN ALANYA’NIN HER KÖŞESİNE EŞİT HİZMET SÖZÜ 

TOKLU ‘DAN ALANYA’NIN HER KÖŞESİNE EŞİT HİZMET SÖZÜ 
REKLAM ALANI
A+
A-

AK Parti Alanya Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Toklu, Mahmutlar’da gerçekleşen Show Time mekanının açılışına katılarak, bölgedeki esnaflarla bir araya geldi. Açılışın ardından esnaflarla samimi bir sohbet gerçekleştiren Toklu, Mahmutlar’ın önemli ihtiyaçları ve beklentileri hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Mustafa Toklu, yaptığı açıklamada, “Mahmutlar, Alanya’nın önemli bir parçasıdır ve burada yaşayan vatandaşlarımızın,esnaflarımızın beklentilerini anlamak ve daha iyi hizmet sunmak için şehrimizin gelişimi, yaşam kalitesi ve sürdürülebilirliliği çok önemlidir.Show Time açılışının ardından esnaflarımızla bir araya gelerek, halkımızın fikirlerini, ihtiyaçlarını ve endişelerini dikkate alarak onların taleplerini dinledik.Hedefimiz Alanya’mızın her köşesine eşit hizmet etmektir.Halkımızın refahı ve yaşam kalitesini arttıran geniş kapsamlı çalışmaların takipçisi olacağız. Mahmutlar’daki bu buluşma, bizim için sadece bir başlangıç olup,YENİ BİR ALANYA vizyonu ile yolumuz uzun’’dedi.

Bu buluşma ise, Mustafa Toklu’nun yerel hizmet anlayışının bir yansıması olarak dikkat çekti. Toklu, vatandaşlarla doğrudan iletişim kurarak, Alanya’nın her köşesindeki ihtiyaçları anlamaya ve çözüme kavuşturmaya odaklanan bir Belediye Başkan Adayı olduğu gözden kaçmadı.

 

REKLAM ALANI