enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0673
EURO
37,8514
ALTIN
2.797,09
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

TEŞEKKÜRLER LARA KAMHİ

TEŞEKKÜRLER LARA KAMHİ
REKLAM ALANI
13.10.2020
5.529
A+
A-

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Türk sanayiinin kurucularından Musevi iş adamı Jak Kamhi, yarın İstanbul’da toprağa verilecek. Cenaze programını sosyal medyadan duyuran Kamhi’nin torunu Lara Kamhi ayrıca duygusal bir mesaj da paylaştı. Kendilerine gelen İbranice başsağlığı mesajlarına teşekkür ederek bir yanlışı düzeltmek istediğini belirten Lara, ”Bizler tek kelime dahi İbranice bilmiyoruz. Dedemin duası Türkçe, Türkiye Cumhuriyeti’nin huzurunu ve refahını dilemekten ibaretti.” dedi.
Türk sanayiinin kurucularından ve Türkiye’nin önde gelen şirketlerinden Profilo’nun kurucusu Jak Kamhi, 95 yaşında ABD’de hayatını kaybetti.
Son arzusu Türkiye’de defnedilmek olan Kamhi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı doğrultusunda geçtiğimiz günlerde ülkeye getirildi.
Merhum Jak Kamhi’nin torunu Lara Kamhi, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla herkesi duygulandırdı.
Dedesine, ”Senin torunun olma gururunu ve şerefini bana bahşettiğin için şükran doluyum… Tüm kalbimdesin” satırlarıyla veda eden Lara Kamhi, bir diğer paylaşımında, ”Bir rüya farzet bu yaşadığımız hayat, bazen cennet bazen cehennem dünya. Belki de gerçeğe uyanıyoruz her ölümde… Ve belki de bir kahkaha ölüm, ciddiye alınan her hüznün, her acının saçmalığına karnımız ağrıyana dek güldüğümüz göçünce…” ifadelerini kullandı.
”KADEHLER TÜRKİYE CUMHURİYETİ İÇİN KALKARDI SOFRALARIMIZDA”
Bu paylaşımların altında birçok sosyal medya kullanıcısından başsağlığı mesajı alan Lara Kamhi, kendilerine yazılan İbranice mesajlar için teşekkür ettiğini fakat bir yanlışı düzeltmek istediğini vurguladı.

Kendilerinin bir kelime dahi İbranice bilmediğini belirten Kamhi, ”Dedemin duası Türkçe, Türkiye Cumhuriyeti’nin huzurunu ve refahını dilemekten ibaretti.” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.