enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0386
EURO
37,8608
ALTIN
2.800,80
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

Teşekkürler Hakan Hoca…

Teşekkürler Hakan Hoca…
REKLAM ALANI
A+
A-

Trabzon’un başarılı il sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta yaptığı çalışmalarla halkın sevgi ve güvenini kazanmayı başardı. Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın en başarılı hizmetim dediği sağlık hizmetlerinin en güzel örnekleri Trabzon da Dr. Hakan Usta tarafından veriliyor.. Birçok il de acil hizmetler için hava ambulansı olmasına rağmen basiretsiz yöneticiler tarafından kullanılmazken Trabzon’da lazım olduğu anda her an hizmete hazır beklemektedir.

Bu araçların halkın kendi malı olduğunu hatırlatır vaziyette hizmete hazır olduğunu belirten Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü konu ile ilgili açıklaması şöyle,“İl Sağlık Müdürlüğümüz bünyesinde hizmet vermekte olan Helikopter Ambulans 15.07.2019-21.07.2019 tarihleri arasında il içi 7 (yedi) vakanın naklini gerçekleştirmiş olup 3 saat 47 dakika uçuş yapmıştır.

İleri tetkik ve tedavilerinin yapılması amacıyla Of, Vakfıkebir ve Şalpazarı Devlet Hastanelerinden alınan 7 (yedi) ayrı hastanın; Ahi Evren Göğüs Kalp Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma ile Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi hastanelerine nakil işlemleri başarıyla gerçekleştirilmiştir.”

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.