enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0169
EURO
38,0176
ALTIN
2.827,23
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
29°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

SÜPERSTAR MESSİ’DEN DUYGUSAL VEDA

SÜPERSTAR MESSİ’DEN DUYGUSAL VEDA
REKLAM ALANI
08.08.2021
504
A+
A-

İspanya La Liga ekiplerinden Barcelona’ya veda eden Arjantinli yıldız Lionel Messi, 21 yıl sonra gelen ayrılığın kendisini çok zorladığını ve buna hazır olmadığını söyledi.

Nou Camp Stadı’nda düzenlenen basın toplantısına 34 yaşındaki futbolcunun Barcelona kariyerinde kazandığı bütün kupalar getirildi. Messi, teknik direktör Ronald Koeman ve takım arkadaşlarının da hazır bulunduğu toplantı sırasında gözyaşlarına hakim olamadı.

Arjantinli yıldızın “veda” toplantısından satır başları:

“Gerçekten konuşabilecek durumda değilim. Çok düşündüm, ne diyebileceğimi bilmiyorum. Yaşananlardan hiçbir şey anlamadım. Tüm hayatımı burada geçirdim. Çok zor…”

“Barcelona’dan ayrılmaya hiç hazır değildim!””Size ‘Elvada’ diyeceğim hiçbir zaman aklıma gelmezdi.”

“Konuşurum diye düşündüğüm hiçbir şeyi hatırlamıyorum. Üzgünüm. Çok üzgünüm. Kelimeler aklıma gelmiyor…”

“BARCELONA’DA DEVAM ETMEM ENGELLENDİ”

“Ben, kulüp, Laporta; elimizden gelen her şeyi yaptık ama La L ga yönetimi yüzünden yeni sözleşme gerçekleşmedi. Kalmak istiyordum, geçen yıl kalmak istemiyordum ama bu yıl farklıydı. Olmadı.”

“Barcelona’da devam edemedim. Çünkü La Liga izin vermedi. Burada devam etmem engellendi. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Bu kulüpten ayrılmak tüm hayatımı tamamen değiştirecek.”

“Evimde, Barcelona’da çok şey yaşadım. Birçok güzel hatıram var. Ayrıca kötü hatıralar da var. Hepsi benim bugün olduğum kişi olmamı sağladı.”

“Asla elveda demeyeceğim. Çünkü, bunu hiç düşünmedim. Hiç böyle olacağını hayal etmemiştim.”

“Geçen yaz ayrılmak istemiştim ama bu yıl her şey farklıydı. Ailem de ben de kalacağımızı düşünüyorduk. Bunu her şeyden çok istiyorduk.”

“Umarım bir gün geri dönebilirim ve bu kulübün bir parçası olabilirim. Barça’nın tekrar en iyisi olmasına yardımcı olabilirim.”

“O ANI HİÇ UNUTMAYACAĞIM”

“1.5 yıldan fazla süredir taraftarları göremeden ayrılıyorum. Bir gün veda edeceğimi hayal etseydim, Camp Nou’nun tamamen dolu olduğunu hayal ederdim. Düzgün bir şekilde veda ederdim. Bu şekilde olması gerekiyormuş ama…”

“Barcelona’da birçok iyi hatıram var. Ancak, ilk kez sahaya çıkmak bir rüyaydı. O anı hiç unutmayacağım. Ardından her şey harika oldu ama her şeyin başladığı o ilk anı hiç unutmayacağım.”

“Barcelona’dan ayrılmam gerektiği haberini öğrenmem beni çok zorladı. Hala tüm bu duyguların üstesinden gelmeye çalışıyorum. Ancak önemli olan futbol oynamaya devam etmem. Her şeyden çok futbolu seviyorum.”

“Yapamayacak durumda olana kadar futbol oynamaya ve rekabet etmeye devam edeceğim.”

REKLAM ALANI