enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0673
EURO
37,8514
ALTIN
2.797,09
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

SÜPER LİG’E DAVİDSON DAMGASI

SÜPER LİG’E DAVİDSON DAMGASI
REKLAM ALANI
16.10.2020
375
A+
A-

Süper Lig’de gol sayısındaki kısırlık dikkat çekerken İngiltere bu alanda da zirvede. Alanyaspor’un Portekiz ekibi Vitoria Guimaraes’den 1 milyon euro karşılığında transfer ettiği Davidson, yeni takımıyla çıktığı 4 maçta attığı 4 gol ile dikkatleri üzerine çekti.

SÜPER LİG GOLE HASRET!

Covid-19 önlemleri çerçevesinde seyircisiz ya da kısıtlı sayıda seyirciyle oynanan mücadelelerdeki sessizlik gollere de yansımış durumda. Süper Lig’de gol sayısındaki kısırlık dikkat çekerken İngiltere bu alanda da zirvede. İspanya’da La liga Süper Lig’e benzer bir tablo çizerken Bundesliga, Premier Lig’in ardından ikinci sırada yer alıyor. Süper Lig’de şu ana kadar oynanan 80 maçta takımlar 85 kez gol sevinci yaşadı. Maç başına düşen gol sayısı yalnızca 1.06. La Liga’da 86 maçta 94 gol çıkarken onlar da bu alanda epey geride kalmış durumda. Fransa Ligue 1’de 120 maç oynanırken 160 gol çıktı ve maç başına 1.3 gol düştü. İtalya Serie A’da geride kalan 56 maçta 95 defa gol sevinci yaşandı. Bu alanda zirveye yakın olan Bundesliga’da 3.hafta sonunda 54 maç oynandı ve 92 gol atıldı. Bu da maç başında 1.7 gol demek oluyor. Aston Villa’nın son şampiyon Liverpool’u 7-2 mağlup etmesi ve Manchester United deplasmanında Tottenham’ın 6-1’lik galibiyeti gibi enteresan maçların olması Premier Lig’de gol sayısını bir hayli yukarı çekti. Ada’da oynanan 76 karşılaşmada 144 gol olurken maç başına 1.9 gol atıldı.

KİMLER ETKİLİ BAŞLADI?

Süper Lig’de mücadele ettiği her sezon hücum hattını Vagner Love ve Papiss Cisse gibi isimlerle güçlü tutan ve bu oyunculardan maksimum verim almayı başaran Aytemiz Alanyaspor’un Portekiz ekibi Vitoria Guimaraes’den 1 Milyon Euro karşılığında transfer ettiği Davidson, yeni takımıyla çıktığı 4 maçta attığı 4 gol ile dikkatleri üzerine çekti.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.