enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2489
EURO
37,6048
ALTIN
2.908,19
BIST
9.031,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Açık
29°C
Antalya
29°C
Açık
Salı Açık
28°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
28°C
Perşembe Az Bulutlu
28°C
Cuma Çok Bulutlu
27°C

STAJYER HEKİMLERE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ VERİLDİ

STAJYER HEKİMLERE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ VERİLDİ
REKLAM ALANI
A+
A-

Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde göreve yeni başlayan 4. sınıf stajyer hekimlerine yönelik “İş sağlığı ve Güvenliği Eğitimi” verildi.

İş Güvenliği Uzmanı Yağız Vural tarafından hastanenin konferans salonunda verilen eğitimde katılımcılara; iş sağlığı ve güvenliği çalışma mevzuatı ile çalışanların yasal hak ve sorumlulukları, biyolojik risk etmenleri, ilk yardım, psikososyal risk etmenleri, meslek hastalıkları, hastalıktan korunma prensipleri konuları aktarıldı. Eğitim daha sonra soru cevap şeklinde devam etti. Başhekim Doç. Dr. Yılmaz Güler ise bu tür eğitimlerin devam edeceğini belirtti. Doç. Dr. Güler: ”Eğitimle birlikte sağlık personelinin güvenlik açısından daha bilinçli bir çalışma hayatı sürmesi adına bu tarz eğitimlerimiz devam edecektir. İş güvenliği risklerinin öğrenilmesi hastane ortamında daha bilinçli çalışılması adına önemlidir “dedi.

REKLAM ALANI