enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0169
EURO
38,0176
ALTIN
2.827,23
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
29°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

SEYHAN HOCA İLE GÜNE ZİNDE BAŞLAMAK

SEYHAN HOCA İLE GÜNE ZİNDE BAŞLAMAK
REKLAM ALANI
A+
A-

Hayatın her anını spor ile yaşayan ve çevresine yaşatmaya çalışan spor insanı, sporcu,hakem, antrenör,tenis hocası Seyhan Demir. Alanya Belediyespor Tenis Hocası Seyhan hoca spor ile herkesin hayatına minik dokunuşlar yaparak huzur ve mutluluk aşılamayı seviyor.

Kendisinden tenis öğrenmenin zevkini yaşayanlara, sadece tenis dersi vermekle kalmıyor, sporun hayatlarında önemli bir yer almasını sağlamaya çalışan Seyhan Demir hoca hafta sonlarını da öğrencileriyle beraber spor yapmayı tercih ediyor. Bu hafta sonu da yine öğrencileriyle beraber güne koşu ile başladılar. Kendisi gibi tenis hocası olan Selahattin Yazar ve öğrencileri, aileleri ile birlikte güne koşu ile başlayan ekip, günü zinde tamamlamanın mutluluğunu yaşadılar. Sabah erken saatte Atatürk anıtı önünde toplanan tenis öğrenci ve aileleri hocalarının öncülüğünde 5 km. devam eden koşuyu tamamlamaya çalıştılar.

Herkes koşuyu tamamlamasa da hayata spor ile bir dokunuş yapmanın tadını çıkardılar.

Bu dokunuşların,fırsat buldukça yaşanması sözüyle ayrılan topluluğun mutluluğu yüzünden okunuyordu.Bu mutluluğu yaşatmayı hedefleyen Seyhan hoca ve Selahattin hocanın ise amaçlarına ulaşmanın yanı sıra, insanları mutlu etmenin zevkini nasıl yaşadıkları görülmeye değerdi.

REKLAM ALANI