enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0169
EURO
38,0176
ALTIN
2.827,23
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
29°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

SEVCAN ATILAY, BAŞARILI 100. YIL ETKİNLİĞİYLE HUZUREVİ SAKİNLERİNE MUTLU ANLAR YAŞATTI

SEVCAN ATILAY, BAŞARILI 100. YIL ETKİNLİĞİYLE HUZUREVİ SAKİNLERİNE MUTLU ANLAR YAŞATTI
REKLAM ALANI
28.10.2023
13
A+
A-

Sosyal sorumluluk projelerinde her zaman öncü olarak yer alan ve başarılı projelere imza atan Alanya’nın başarılı iş insanı ve Büyük Hasbahçe mahallesi muhtar adayı Sevcan Atılay, Cumhuriyetin 100. kuruluş yıldönümü nedeniyle Alanya Huzurevi’nde konser etkinliği düzenledi.
Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Eray Erdem, Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, MÜSİAD Alanya Başkanı Mustafa Durusoy,, başarılı iş insanları Özkan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özkan ve Mehmet Kural ile Alanya’nın sevilen, sayılan büyüğü emekli öğretmen, tarihçi yazar Haşim Yetkin’inde katıldığı etkinlikte şef Aysel Teköz yönetimindeki Mahmutlar Gönülden Gönüle Nameler Korosunun verdiği muhteşem konserle huzurevi sakinleri mutlu anlar yaşadılar.
Yaşlılarımızın mutlu ve huzurlu bir ortamda yaşamlarını sürdürebilmeleri için başarılı çalışmalarda bulunan Huzurevi müdürü Fatma Aksoy Görgülü’nün de katkılarıyla düzenlenen bu muhteşem olarak nitelenen etkinlik huzurevi sakinleri ile yapılan hoş sohbetlerle devam etti.
Özkan Kırtasiye Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özkan, kendisininde mutlu anlar yaşadığı başarılı etkinlikle ilgili Sevcan Atılay’a ve katkılarından dolayı huzurevi müdürü Fatma Aksoy Görgülü’ye plaketle teşekkür etti.
Sosyal sorumluluk projelerinin yanı sıra, muhtar adaylığı çalışmalarını da sürdüren Atılay’a ilginin çok yüksek olduğu görüldü. Büyük Hasbahçe sakinleri artık mahallemizde başarılı kadın eli istiyoruz diyorlar.

REKLAM ALANI