enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Parçalı Bulutlu
32°C
Antalya
32°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Parçalı Bulutlu
32°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
31°C

SERDAR ESEN ALANYA BELEDİYESPOR KULÜP MÜDÜRLÜĞÜNE GETİRİLDİ

SERDAR ESEN ALANYA BELEDİYESPOR KULÜP MÜDÜRLÜĞÜNE GETİRİLDİ
REKLAM ALANI
A+
A-

Alanya Belediyespor’da önemli bir görev değişikliği yaşandı. Eskiden Voleybol A Takımının menajeri olan Serdar Esen, kulüp müdürlüğü görevine getirildi. Bu yeni göreviyle birlikte Esen, hem A Takım menajerliği hem de kulüp müdürlüğü görevlerini üstlenecek.

Kulüp başkanı Sayın Faruk Konukçu, Serdar Esen’in yeni görevine atanması dolayısıyla bir tebrik mesajı yayımladı. Başkan Konukçu, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Serdar Esen’in kulüp müdürlüğü görevine atanması dolayısıyla kendisini tebrik ediyorum. Voleybol A Takımımızın menajerliği sırasında gösterdiği üstün gayret ve başarıların, kulüp müdürlüğü görevinde de devam edeceğine inancım tamdır. Alanya Belediyespor olarak Serdar Esen’in bilgi ve tecrübesinden en iyi şekilde faydalanarak, daha büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum.”

Serdar Esen, kulüpteki uzun yıllara dayanan deneyimi ve spor yönetimindeki başarısıyla tanınan bir isim. Alanya Belediyespor’un daha da güçlenmesi ve başarılarını artırması için çalışmaya devam edeceği şüphesiz.

Alanya Belediyespor ailesi olarak, Serdar Esen’e yeni görevinde başarılar diliyor ve birlikte nice zaferlere imza atmayı temenni ediyoruz.

REKLAM ALANI