enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0169
EURO
38,0176
ALTIN
2.827,23
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
29°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

ŞEHİR EŞKİYALARINA DARBE ÜSTÜNE DARBE

ŞEHİR EŞKİYALARINA DARBE ÜSTÜNE DARBE
REKLAM ALANI
A+
A-

ALANYA BELEDİYESİ O TEKNELERİ MÜHÜRLEDİ

Geçtiğimiz günlerde İskele bölgesinde gerçekleşen Alanya’ya yakışmayan görüntülerle gündeme gelen iki tur teknesi, çalışanlarından 2 tanesinin tutuklanmasından sonra Kaymakamlık oluru ile Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından mühürlenerek 30 gün ticaretten men edildi.

Alanya İskelesi’nde geçtiğimiz gün çıkan olay ile ilgisi tespit edilen iki tur teknesi Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından mühürlendi. Her iki tur teknesine yapılan tebligatın ardından, akşam saatlerinde Emniyet güçleri ve Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından mühürleme işlemi gerçekleştirildi ve tekneler 30 gün boyunca ticaretten men edildi.

UZUNSAKAL: “7/24 DENETİMLERİMİZE DEVAM EDİYORUZ”

Konuyla ilgili açıklama yapan Alanya Belediyesi Zabıta Müdürü Naci Uzunsakal; “Birkaç gün önce bu bölgede tasvip etmediğimiz bir olay yaşandı. Keşke yaşanmasaydı. Neticesinde Kaymakamlık makamının oluruyla olaya karışan her iki teknede 30’ar gün ticari faaliyetten men edildi. Mühürleme işlemlerini gerçekleştirdik. Zabıta olarak 7/24 biz bu bölgede denetimlerimizi devam ettiriyoruz. Çığırtkanlık, yaka kartı, tişört ve genel düzen konusunda sürekli denetimlerimiz var daha da sıklaştırdık. Asayişe müessir bir olay bu kavga olayı. Burada yetki tamamen emniyette. Emniyet de gereğini yapmıştır. Şahısları gözaltına alarak gerekli adli işlemleri başlatmışlardır. Temennimiz bundan sonra bu tür olayların yaşanmaması.” dedi.

Ayrıca bahse konu teknelerin çalışma ruhsatı ile ilgili ruhsatlarının iptal konusu, Perşembe günü gerçekleşecek Alanya Belediyesi Encümen toplantısında görüşüleceği açıklandı.

REKLAM ALANI