enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0673
EURO
37,8514
ALTIN
2.797,09
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

OTELDE YANGIN

OTELDE YANGIN
REKLAM ALANI
A+
A-

2 TURİST HAYATINI KAYBETTİ

Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde butik otelde çıkan yangında ilk belirlemelere göre Lübnan uyruklu 1’i kadın 2 turist hayatını kaybetti, 10 kişi yaralandı.

Tarihi Kaleiçi’ndeki Barbaros Mahallesi Hesapçı Sokak’taki iki katlı butik otelde dumanın yükselmesi üzerine bölgeye itfaiye, polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi.

İtfaiye ekipleri, kısa sürede yayılan alevlere müdahale etti.

Kontrol altına alınan yangında ilk belirlemelere göre 1 turist yaşamını yitirdi, 2’si ağır 11 kişi yaralandı.

Yaralılar, 112 Acil Sağlık ekiplerince hastanelere kaldırıldı.

Ekipler, bölgede soğutma çalışmalarını sürdürüyor.

1 TURİST DAHA YAŞAMINI YİTİRDİ

Yangında ağır yaralanan bir turist daha hayatını kaybederken, olayda yaşamını yitirenlerin sayısı 2’ye yükseldi

ÖLEN TURİSTLERİN KİMLİKLERİ BELİRLENDİ

Antalya tarihi Kaleiçi’nde yer alan butik otelde çıkan yangında yaşamını yitirenlerin, Lübnan vatandaşı Vivianne Saad (53) ile Dory Mhanna (52) olduğu belirlendi. Yangın sonrası yapılan incelemelerin ardından banyoda hayatını kaybettiği belirlenen Vivianne Saad ile Dory Mhanna’nın cesetleri, itfaiye ekipleri tarafından kaşık sedyeye alınarak cenaze aracına kadar taşındı. Cenazeler otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Saad ile Mhanna’nın, eşyalarını toplarken dumandan etkilendikten sonra banyoda hayatlarını kaybettiği belirlendi. Saad ile Mhann’nın yan odada bulunan çocukları Shana Mhanna (18) ve Shirlay Mhanna’nın (23) ise yangından yara almadan kurtulduğu öğrenildi.

“ÇALIŞANLAR HABER VERDİ”

Yangını haber alarak işletmesine gelen Betül Kızılkaya, “Çalışanım saat 03.00 sıralarında ‘Yangın var çabuk gelin’ diye beni aradı. Biz de hemen geldik. Geldiğimizde alevler binayı sarmıştı. Elimizden ne geliyorsa yapmaya çalıştık. İtfaiyeciler sağ olsun hızlı hareket ettiler. Burası otel, içeride de 2 kişinin öldüğü söylendi” dedi.

İşlemlerin ardından bazı turistler ile çalışanların otelden eşyalarını aldıkları görüldü. Dory Mhanna’nın valizindeki eşyalar ise tutanakla polise teslim edildi.

Yangının çıkış nedenini belirleme çalışmaları sürüyo

REKLAM ALANI