enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0386
EURO
37,8608
ALTIN
2.800,80
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

ÖMER UZUN:”SALİH ŞU ANDA SADECE KENDİ FUTBOLUNA BAKIYOR”

ÖMER UZUN:”SALİH ŞU ANDA SADECE KENDİ FUTBOLUNA BAKIYOR”
REKLAM ALANI
05.02.2021
349
A+
A-

Alanyaspor’la sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Salih Uçan’la ilgili olarak, tecrübeli oyuncunun temsilcisi Ömer Koray Uzun önemli bir açıklama yaptı.

Oyuncunun gelecek sezon Galatasaray’da oynayıp oynamayacağı sorusunu yanıtladı.

“İLGİLENEN KULÜPLER VAR”

Açıklamalarda bulunan Uzun, “Salih geçen sezon da iyi bir sezon geçirdi. Bu sezon da çok iyi oynuyor.

Hemen her hafta haftanın karmasına giriyor. Onunla ilgilenen çok sayıda kulüp var. Sezon sonunda sözleşmesi bitiyor. Yurtiçinden ve yurtdışından ilgilenen kulüpler var. Şu anda sadece kendi futboluna bakıyor.

“GALATASARAY’IN İLGİLENDİĞİNİ BİLİYORUZ”

Galatasaray’ın da ilgilendiğini biliyoruz. Bu işin teknik ve finansal tarafı var. Sezon sonunda değerlendirecektir tüm bunları.

“Ama her hafta bir takımla sözleşme imzalıyor Salih” bunlar nereden çıkıyor anlamıyorum. Biz de kendisiyle gülüyoruz bunlara. Bizim dışımızda herkes konuşuyor” dedi.

2 GOL 4 ASİST

Öte yandan bu sezon 24 maçta sahaya çıkan 27 yaşındaki oyuncu; 2 gol ve 4 asist kaydetti.

REKLAM ALANI