enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0213
EURO
38,0594
ALTIN
2.833,01
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
29°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

NİZAM’DAN GÖRKEMLİ SEÇİM OFİSİ AÇILIŞI 

NİZAM’DAN GÖRKEMLİ SEÇİM OFİSİ AÇILIŞI 
REKLAM ALANI
04.01.2022
427
A+
A-

Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ALTSO) Başkan adayı Fatih Nizam yaptığı görkemli seçim ofisi açılışı ile ne kadar iddialı olduğunu rakipleriyle paylaştı. Davetlilerin yanı sıra, odaya kayıtlı pek çok esnafında katıldığı seçim ofisi açılışına vatandaşlardan da yoğun ilgi olduğu görüldü. Aynı gün seçim ofisi açan diğer bir aday Duran Şimşek’in Nizam’ın açılışına gelip hayırlı olsun demeside esnaflar arasında takdir edildi. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in yanı sıra ilçe siyasi parti temsilcileri, oda başkanları ve çok sayıda esnafın katıldığı, ALESO Başkan adayı Fatih Nizam’ın seçim ofisi açılışı dualarla başladı. Yapılan açılış duası sonrası konuşan Nizam, “Zamanlarını ayırıp Alanya’nın her bölgesinden seçim ofisimizin açılışına gelerek bizleri onurlandıran tüm esnaf ve sanatkar kardeşlerimize içtenlikle teşekkür ediyorum. Biz biliyoruz ki esnaf bir toplumun mihenk taşı, gülen yüzüdür, cadde ve sokaklarımızın süsüdür. Esnaflık, icra edilen en değerli mesleklerdendir. Bu düşünce ve anlayışla esnafımıza gereken değeri ve kıymeti göstermeye, her türlü sıkıntılarına çözüm bulmaya geliyoruz. Değerli büyüklerim ve kıymetli misafirlerim biliyoruz ki hepimiz burada ortak bir payda buluşmak için toplandık. Ben ve arkadaşlarım, esnaf kardeşlerimin her türlü sıkıntılarına çözüm odaklı olmaya, birlik beraberliğimize ortak olmaya geldik. Nasıl ki esnaflarımız vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için gece gündüz çalışıyorsa bizlerde esnaf kardeşlerimizin her ihtiyaçlarını tespit edip hizmet ilkesiyle çalışmaya söz veriyoruz. Bu vesile ile hepinizin yeni yılını en içten dileklerimle kutlar, sağlık ve mutluluklar dilerim. Buraya gelerek bizleri onurlandırdığınız için teşekkür ederiz.” dedi. Nizam’ın konuşması sonrasında açılış Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ve diğer davetliler tarafından kurdele kesilerek yapıldı.

Geçen haftada oda başkanı Nuri Demir ile başkan adaylarından Selman Arıkan’da seçim ofisi açılışı yaparak oda seçimin hareketlenmesini sağlamıştı.

REKLAM ALANI