enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0440
EURO
37,8806
ALTIN
2.799,42
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

“Nerde Kalmıştık”

“Nerde Kalmıştık”
REKLAM ALANI
05.04.2019
1.389
A+
A-

31 Mart 2019 Yerel Seçimlerine Cumhur İttifakının, Milliyetçi Hareket Partisinden Belediye Başkan Adayı olarak giren ve rakibi Millet ittifakının Adayı Abdullah Sönmez’e büyük fark atarak ikinci dönem Belediye Başkanı seçilen Adem Murat Yücel ve Cumhur İttifakı meclis üyeleri mazbatalarını alarak göreve başladılar.   Bir önceki döneme göre oyunu yüzde18,73 arttırarak yüzde 57,60 ile 94 bin oy alarak ikinci dönem Başkan seçilen Yücel, mazbatasını da bugün Alanya İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Tevfik Caner’den teslim aldı. Mazbata Töreni’ne MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, MHP Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy, MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu ve Meclis Üyeleri katıldı.

“KİMSEYİ MAHÇUP ETMEYECEĞİZ”

Mazbatasını teslim aldıktan sonra basın mensuplarına bir açıklama yapan Başkan Yücel, “Bizleri bu kutlu yolumuzda destekleyen tüm Alanya halkına, Alanya seçmenine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Allah’a çok şükür, bugüne kadar bize güvenenleri mahcup etmedik, bundan sonra da etmeyeceğiz. Buna namusumuz gibi bakacağız. Alanya’nın bizden beklentisi yüksek. Özellikle ekibimizden çok yüksek beklentiler var. Bize verilen bu desteğin hakkını yeni dönemimizde de en iyi şekilde vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kimseyi mahcup etmeyeceğiz. İlk günkü heyecan ve arzuyla bir 5 yılı daha tamamlayacağız. Vatanımıza ve bölgemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.