enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9894
EURO
37,8372
ALTIN
2.820,49
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Parçalı Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Parçalı Bulutlu
Salı Parçalı Bulutlu
29°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
31°C
Perşembe Az Bulutlu
31°C
Cuma Hafif Yağmurlu
30°C

MÜSİAD’DA TECRÜBE PAYLAŞILDI

MÜSİAD’DA TECRÜBE PAYLAŞILDI
REKLAM ALANI
A+
A-

MÜSİAD Alanya Şubesi’nde ‘Alaiye Sohbetleri’ sürüyor. İnşaat ve emlak sektörünün durumu ile riskler ve fırsatlara yönelik tecrübeler aktarıldı.
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Alanya Şubesi’nde geleneksel hale gelen Alaiye Sohbetlerinin konuğu Alanya Müteahhitler Birliği (MÜTBİR) Başkanı Mustafa Küçüker ve Türkiye Emlak Profesyonelleri Derneği (TTPP) Kurucu Başkanı Yakup Uslu oldu. Şube üyelerinden Canan Ceylan modülatörlüğünde yapılan etkinliği değerlendiren MÜSİAD Alanya Şube Başkanı Mustafa Durusoy, “Şubemiz ev sahipliğinde üye kaynaşması, yeni hizmet alanlarını tanına, ticari başarıda tecrübe paylaşımı konusunda istikrarlı bir çalışma yürütüyoruz. Alanya özelinde MÜTBİR ve TTPP ile MÜSİAD’ın birlikte yapabileceği çalışmalara yönelikte fikir alışverişinde bulunduk. Geçmişten günümüze ülkemizde, şehrimizde ve dünyada, inşaat, emlak sektörünün durumu, riskler ve fırsatları değerlendirdik. Hem konuklarımız açısında hem üyelerimiz açısında verimli bir etkin oldu” dedi.
MÜSİAD başkanı Durusoy, katılımcılara teşekkür etti

Genç, kadın ve ana kademe MÜSİAD üyeleri etkinliği can kulağı ile takip etti.

REKLAM ALANI