enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2925
EURO
37,1949
ALTIN
2.988,32
BIST
8.986,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Açık
27°C
Antalya
27°C
Açık
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Çok Bulutlu
25°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
27°C

MÜSAİD ALANYA PROJELERİN KONUŞULDUĞU KAHVALTIDA BULUŞTU

MÜSAİD ALANYA PROJELERİN KONUŞULDUĞU KAHVALTIDA BULUŞTU
REKLAM ALANI
26.09.2021
263
A+
A-

MÜSİAD Alanya Şubesi aylık kahvaltı organizasyonunu uzun bir aradan sonra gerçekleştirdi. Koronavirüs sebebiyle ara verilen kahvaltıya yeni üyelerde katılım sağlarken toplantıda MÜSİAD’ın yeni projeleri konuşuldu.

MÜSİAD Alanya Şubesi Covid-19 sebebiyle ara verdiği aylık kahvaltı etkinliği için Dimçayı’nda buluştu. MÜSİAD üyelerinin bir arada bulunduğu toplantıya yeni üyelerde katılım sağlayıp tanışma etkinliği düzenlendi. Toplantıda yeni projeler de konuşuldu.

MÜSİAD Alanya Şubesi’nin gerçekleştirdiği kahvaltı etkinliği sonrasında açıklama yapan MÜSİAD Alanya Şube Başkanı Mustafa Durusoy, “kovid-19 sebebiyle uzun süredir üyelerimizle bir araya gelememiştik. Bizim, üyelerimizle birlikte aylık yaptığımız kahvaltı ve istişare toplantılarımıza genelde bir misafir alarak yapıyorduk ama bu defa genel kurul sonrası yaptığımız ilk kahvaltımız olduğu için aile içi değerlendirmeler ve yeni dönemin vizyonunu, hedeflerini konuştuk. Üyelerimizle birlikte, üyelerimiz adına şehrimiz adına ne tür projeler üzerinde çalışabiliriz diye istişareler yaptık. Gayet güzel ve başarılı bir program oldu. Ben bu güzel programa katılan tüm üye arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI