enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0386
EURO
37,8608
ALTIN
2.800,80
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

MİLLİLER’DEN, İTALYA KARŞISINDA GOLSÜZ PROVA

MİLLİLER’DEN, İTALYA KARŞISINDA GOLSÜZ PROVA
REKLAM ALANI
04.06.2024
14
A+
A-

Türkiye, EURO 2024 hazırlıkları kapsamında deplasmanda İtalya ile karşı karşıya geldi.

Bologna’daki Renato Dall’Ara stadyumunda oynanan müsabaka golsüz sona erdi.

Karşılaşmanın 82. dakikasında Barış Alper Yılmaz’ın yerine oyuna dahil olan Semih Kılıçsoy, A Milli Takım formasını ilk kez giydi.

Milliler turnuva öncesindeki son hazırlık maçında 10 Haziran Pazartesi günü deplasmanda Polonya ile karşı karşıya gelecek.

Ozan Kabak sakatlandı

Ozan Kabak, Bologna’da yapılan mücadelenin 38. dakikasında Retegui ile girdiği ikili mücadelede sakatlanarak acı içinde yerde kaldı. Dizini tutan Ozan’a ilk müdahale saha içinde sağlık ekibi tarafından yapıldı. Milli futbolcu daha sonra sedyeyle soyunma odasına götürüldü.

Türkiye Futbol Federasyonu, Ozan Kabak’ın muayene ve tetkiklerinin yapılması için hastaneye götürüldüğünü, detaylı bilginin daha sonra paylaşılacağını açıkladı.

Milli futbolcular ile İtalya Milli Takımı Teknik Direktörü Luciano Spalletti, sedyeyle oyun alanından çıkartılırken Ozan Kabak’a geçmiş olsun dileklerini iletti.

Müsabakada Ozan Kabak’ın yerine Merih Demiral oyuna dahil oldu.

REKLAM ALANI