enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0673
EURO
37,8514
ALTIN
2.797,09
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

Millet İttifakı Açılışını Yaptı..

Millet İttifakı Açılışını Yaptı..
REKLAM ALANI
10.03.2019
825
A+
A-

Millet İttifakının İyi Partili Alanya Belediye Başkan Adayı Abdullah Sönmez, Cikcilli’de bulunan Merkez Seçim Ofisi’nin açılışını Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek ile birlikte yaptı.

Açılışa Abdullah Sönmez ve Muhittin Böcek’in yanı sıra milletvekilleri, CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, İYİ Parti İlçe Başkanı Yücel Apaydın, meclis üyeleri ve yüzlerce vatandaş katıldı.

Açılışın ilk konuşmasını yapan CHP’nin çiçeği burnunda İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, sözlerine geçmiş beş yıllık belediye çalışmalarını eleştirerek başladı. Seçim çalışmaları ziyaretlerinde kırsal kesime hiç yatırım yapılmamış olduğunu gördüğünü iddia eden Karadağ,” Köylerimiz 20. yüzyıla yakışmayan şekildedir. İşsiz kalan vatandaşlarımız bizlere istihdam yaratın diyor. Yaşanan birçok eksiklik var. Bu eksiklikleri özü sözü bir soyadı gibi sözünden dönmez Abdullah Sönmez çözecek” dedi.

İyi Parti İlçe Başkanı Yücel Apaydın ise şeffaf ve adil bir belediye yönetimi sözü vererek başladığı sözünü, şehir yönetmek devlet yönetmek gibi disiplin, özveri ister diyerek sürdürdü. Biz Alanya’yı herhangi bir ilçe olarak görmüyoruz, Alanya’yı bir dünya şehri olarak görmek istiyoruz diyen Yücel,” Hazır ve dinamik bir kadroyla ilk gün ki heyecanla çalışacağız. Alanya’nın öz kaynaklarının Alanya’da kalması için, Alanya’nın Alanya tarafından yönetilmesi için. Halktan biri gibi şehri yönettiği için Antalya’da Muhittin Böcek, ekip ruhuna uygun olduğu için, ortak bir akılla karar verdiği için, baskıya ve güce boyun eğmediği için kısacası Alanya’yı daha iyi yöneteceği için Abdullah Sönmez diyorum” dedi.

Alanya Belediye Başkan Adayı Abdullah Sönmez “Siz dik durdukça biz her zaman dik duracağız. Muhittin Böcek’le sırt sırta verip çalışacağız. Alanya’nın çok güzel kaynakları var onları kullanamadılar, har vurup harman savurdular. Biz temiz, genç, dinamik ekibimizle kaynaklarımızı belirtilen noktalarda güzel bir şekilde kullanacağız. Herkes bilsin ki tüm vatandaşlarla şeffaf bir belediyecilik anlayışıyla hareket edeceğiz, namus sözü veriyorum. Ben değil, biz olacağız” dedi. Sönmez, “Şehri yönetmek için hangi problem varsa çözeceğiz. Biz eğitime çok önem veriyoruz. Bana diyorlar ki ‘ücretsiz servisi nasıl yapacak?’. Konaklı’da başkan olduğum dönemde 7 yıl boyunda nasıl yaptıysam Alanya’da da bunu yapacağım. Üniversite öğrencilerimizin tamamına burslarımız devam edecektir. Üniversite öğrencilerimiz için de ücretsiz servis imkanını uygulamaya çalışacağız. Bunu yaparken başka şehirlerden servis getirmeyeceğiz, Alanya içinde bu işi yapan kişilerle yapacağız. Bir tarafı mutlu ederken bir tarafı mutsuz etmeyeceğiz. Bizim rantla işimiz yok. Bizim sizin mutluluğunuzla işimiz var. Siz mutlu olun. Sönmez gelirse belediyedeki çalışanlar işsiz kalırmış herkesi işten çıkaracakmış diyorlarmış. Gelen başkan geldiği anda ya şoförünü ya sekreterini değiştirir. Abdullah Sönmez başkan olduğunda ne şoförünü ne sekterini değiştirmedi. Bir konu daha var. Belediye personelleri adaletsiz maaş sisteminden şikâyetçi tüm belediye personeli bilsin, her personelin maaşı aynı olmak zorunda bunu çözüme kavuşturacağız. Herkesin alnının terinin hakkını vereceğiz. Eğer işçi evine ekmeğini götüremezse işini yapamaz. Benim başkanlık dönemimde Konaklı’da en çok maaşı belediye personeli alırdı ama bu maaşı alırken benim personelim gece gündüz çalışırdı” diyerek konuşmasına devam etti.

Sönmez “Eğer bu göreve gelirsem özel günler dışında hiçbir yerde Abdullah Sönmez resmi olmayacak, tabelaya harcayacağım parayı ALTAV’a vereceğim. Bizler bu parayı eğitime, sağlığa harcayacağız. Bu para bizim hepimizin parası. Sayfalarca fotoğraflar, kataloglar bastırıyorlar. Kataloğa bir şeyler bastırmak önemli değil bunları yapabilmek önemli. Cuma pazarını yapacağız diyorlar, seçime 1 ay kaldı bu proje bu zaman da olmaz. 15 tane belediye binası varken belediye binası yapılmaz. O parayı başka yerlere, yararlı yerlere harcamalıyız. Bizler bu şehrin doğusuna batısına, kıyısına, köşesine aynı hizmeti vereceğiz” dedi

Sönmez’in konuşmasının ardından Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek, “Alanya’mız Antalya’mızın en güzel en güzide ilçelerinden bir tanesi. Biz Alanya’mız da dahil olmak üzere Antalya’mız ve ilçeleri için planlı programlı çalışmalar yaptık. Biz Abdullah başkanım da dahil olmak üzere ilçe başkan adaylarımızla beraber bu yola çıktık. Biz çalmadan çırpmadan bu yolları geldik. Buradan havaalanına kadar gidin diğer aday arkadaşların fotoğraflarını görürsünüz bunlar tüy bitmemiş yetimin hakkıdır” dedi ‘

Böcek, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in  başarılı bir şekilde sürdürülen Gökbel Yaylası Yağlı Pehlivan Güreşleri’nin ivme kazanacağının sinyallerini verdi. Böcek, “Alanya yağlı güreş Ata sporunun en önem verildiği ilçelerden bir tanesi başkan seçilmem durumunda ata sporumuz ivme kazanarak devam edecek.  Diyorlarmış ki Sönmez’e oy verirseniz destekler kesilir. Yalan dolanla bir şey olmaz insanlarımızı böyle korkutamazsınız. Alanya’dan sesleniyorum korkunun ecele faydası yok gümbür gümbür geliyoruz. Allah’ın izni, halkımızın desteğiyle başaracağız. Biz ranta değil halka hizmet edeceğiz. Allah’ın izniyle Alanya’mızı birlikte yöneteceğiz.

Alanya’ya sözüm söz seçilmem durumunda en az ayda 1 kez tüm günümü burada geçirmek üzere tüm arkadaşlarımla Alanya’da bulunacağım. Muhittin Böcek sözü veriyorum. Allah birliğimizi beraberliğimizi bozmasın. Sen ben yok, biz varız, biz birlikte yaparız. Sevgiyle kalın Atatürk’le kalın” diyerek konuşmasını tamamladı.

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.