enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9924
EURO
37,8627
ALTIN
2.822,34
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Parçalı Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Parçalı Bulutlu
Salı Parçalı Bulutlu
29°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
31°C
Perşembe Az Bulutlu
31°C
Cuma Hafif Yağmurlu
30°C

KÜTÜPHANE GİBİ KAFE

KÜTÜPHANE GİBİ KAFE
REKLAM ALANI
13.09.2022
219
A+
A-

2 bini aşkın kitap içeriği bulunan ve ödünç kitap sistemiyle Alanya halkına hizmet vermeye başlayan MG Kitap&Kahve, kitapseverlerin ve gençlerin uğrak noktası haline geldi.

Alanya’nın Bostancıpınarı Caddesi’nde hizmet vermeye başlayan MG Kitap&Kahve, her yaş grubuna hitap eden ortamı ile, müşterilerini ağırlıyor.

Sessiz ve sakin ortamı ile, gençlere ders çalışma olanağı, kitap okunabilecek bir alan sunulan kafede, 2 bini aşkın kitap da kitapseverleri bekliyor. İşletme sahibi Zülfikar Devir ve Resul Güven’in olduğu kafe, her bütçeye uygun fiyat listesi ile de dikkat çekiyor.
ÖDÜNÇ KİTAP SİSTEMİ
Devir ve Güven, işletmeleri hakkında bilgi vererek, “Müşterilerimiz kafemizde kahvelerin yudumlarken bir yandan da mısraların derinliğine dalarak kitaplarını okuyabilme olanağına sahiptir. Sessiz ve mütevazi yapısıyla, gençlerimize ders çalışma olanağı da veren kafemiz, özellikle ilk ve orta öğretim öğrencilerinin yanında lisede okuyan öğrencilerin de uğrak noktalarından bir tanesi haline geldi. Ödünç kitap sistemiyle aynı zamanda bir kütüphane hizmeti de veren kafemiz, isteyen müşterilerimiz için kitap satışı da yapmaktadır.
2 BİNİ AŞKIN ZENGİN İÇERİK


2000’ini aşkın kitap bulunan kafemiz güncel ve tarihi yayınlarla oldukça zengin bir kaynağa sahiptir. Yiyecek ve içecek hizmetimizde, öğrencilerimizi ve dar gelirli aileleri de düşünerek fiyat listemizi oldukça makul seviyelerde tutuyoruz. Kitap okumanın yanında muhabbetlerinize ve buluşmalarınıza da ev sahipliği yapıyoruz. Kafemizi açarken düşüncemiz ve ana gayemiz, okuyan bir gençlik ve okuyan bir topluma güvenli, sessiz ve huzurlu bir ortam oluşturabilmekti.
‘KENDİ EVLERİ GİBİ GÖRMELERİNİ İSTİYORUZ’


Kısa vadede toplumdan olumlu yönden aldığımız geri dönüşlerle bir nebze de olsa bunu başarabilmenin mutluluğunu yaşamaktayız. Sürekli kendini güncelleyerek, eksiklerini tamamlayarak ve artı yönlerinin de üzerine koyarak bu hizmet çalışmasında uzun vadeli olarak planlar yapmaktayız. Çocuklarımızın, öğrencilerimizin ve halkımızın kafemizi sahiplenerek kendi evleri gibi görmelerini ve bu hizmetten istifade etmelerini istiyoruz. Bu vesileyle birlikte yeni eğitim öğretim yılının başta ülkemize, insanlığa ve yavrularımıza hayırlar getirmesini temenni ediyoruz” dedi.

REKLAM ALANI