enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0673
EURO
37,8514
ALTIN
2.797,09
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

KULÜPLER BİRLİĞİ’NİN YENİ BAŞKANI AHMET AĞAOĞLU

KULÜPLER BİRLİĞİ’NİN YENİ BAŞKANI AHMET AĞAOĞLU
REKLAM ALANI
08.07.2021
543
A+
A-

Kulüper Birliği’nde yeni başkan belli oldu. Son olarak Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin üstlendiği başkanlık makamında değişime gidildi.

Buna göre Kulüper Birliği Vakfı’nın yeni başkanı, Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu oldu.

İşte Ağaoğlu’nun açıklamalarından satır başları:

Türk futbolunun en sıkıntılı sürecinde başkanlık yapan hem Ahmet Nur Çebi başkanıma hem de Mehmet Sepil başkanımıza teşekkür etmek istiyorum. Kulüplerin sorunları büyük. Bunların büyük kısmı pandemiden kaynaklanıyor.

Bütün kulüp başkanlarının ortak isteği ve talepleri doğrultusunda, yaşadığımız sorunları içeren bir mektubu kaleme alarak TFF’ye ileteceğiz.

SÜPER LİG A.Ş. İÇİN MUTABAKAT ALDIK

Profesyonel yapıya geçmemiz gerekiyor. ‘Süper Lig Kulüpleri A.Ş.’ olması yolunda 21 kulübümüzün de mutabakatını aldık.

TFF’nin aldığı bir kararda, Kulüpler Birliği’nin de imzasının olması lazım. Ortalamaya bakınca, kulüplerimizin gelirlerinde %60-70 oranında bir gerileme var. Bu süreçten yüzümüzün akıyla çıkmazsak, Türk futbolunun geleceği adına iyimser olma şansımız yok.

REKLAM ALANI