enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0386
EURO
37,8608
ALTIN
2.800,80
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

KORONA ALANYA’DA BİR AİLEYE DAHA ATEŞ DÜŞÜRDÜ

KORONA ALANYA’DA BİR AİLEYE DAHA ATEŞ DÜŞÜRDÜ
REKLAM ALANI
14.01.2021
419
A+
A-

Alanya Devlet Hastanesi eski Başhekimi İsmail Başaran’ın yengesi ve Ak Parti eski İlçe Yönetim Kurulu üyesi Halil Başaran’ın eşi Sevim Başaran koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

Sevim Başaran bir süreden beri ALKÜ’de yoğun bakım ünitesinde tedavi görüyordu.  Yoğun bakım da 20 günlük verdiği mücadeleyi kaybeden yengesi ile ilgili açıklama yapan İsmail Başaran, kendi sosyal medya hesabından taziye için uyarılarda bulundu.Başaran sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Sevgili dostlar acımız büyük Covid-19 hastalığına yakalanan yengemizi meslektaşlarımın olağan üstü gayretine ve çabasına rağmen kaybettik. Allah mekanını cennet eylesin. Sevenlerinin başı sağ olsun. Bu süreçte yanımızda olan olmak isteyen tüm dost ve sevenlerimizden Allah razı olsun. Bu günlerdeki kısıtlama, maske, mesafe kurallarını düşünerek mümkün olduğunca taziyelerinizi telefon mesaj gibi yöntemlerle yaparsak hepimiz için daha sağlıklı olur. Anlayışınız için teşekkürler.”

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.