enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0386
EURO
37,8608
ALTIN
2.800,80
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

KORKUTAN YANGIN KISMEN KONTROL ALTINA ALINDI

KORKUTAN YANGIN KISMEN KONTROL ALTINA ALINDI
REKLAM ALANI
30.06.2021
376
A+
A-

Antalya-Konya karayolunun Gündoğmuş ilçe kavşağı yakınında çıkan orman yangını kısmen kontrol altına alındı. . Çıkan yangında Karayolu, güvenlik sebebi işe ulaşıma kapatılırken, yangına karadan ve havadan müdahale gerçekleşti. Karayolu ise kontrollü ulaşıma açıldı.

ALEVLER KISA SÜREDE YAYILDI

Antalya- Konya karayolunda yer alan Manavgat ilçesinde saat 14.00 sularında korkutan orman yangını meydana geldi. Aniden yükselen alevler kısa zamanda etrafa yayılırken, çevredekiler yangını ekiplere bildirdi. Bununla beraber gelen ihbar üzerine bölgeye ekipler yönlendirildi. Çıkan etkili rüzgarın da etki etmesi ile beraber yangın etrafa sıçrarken, Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Antalya- Konya karayolunu ulaşıma kapatarak güvenlik tedbirlerini aldı.

4 HELİKOPTER, 23 ARAZÖZ, 118 GÖREVLİ İLE MÜDAHALE EDİLDİ

Yangının yaşandığı yere sevk edilen 4 helikopter ile havadan; 23 arazöz, 6 su tankeri, 4 dozer ve 118 kişilik çalışan ile ise karadan alevlere müdahale ediliyor. Bunun üzerine Gündoğmuş kavşağında çıkan korkunç yangının rüzgarın da etkisi ile hızla yayıldığı belirlendi. Jandarma ekipleri tarafından kapatılan Antalya- Konya kara yolunda sürücüler ise yol kenarına araçlarını park ederek, çalışmaları takip etti.

ALEVLER KISMEN KONTROL ALTINA ALINDI

Antalya- Konya kara yolunun Manavgat ilçesi yakınlarındaki Gündoğmuş kavşağında çıkan orman yangını, kısmen kontrol altına alındı. Ekiplerin yoğun çabası sonucu 1,5 saatte kontrol sağlanan yangının söndürülmesi için çalışmalar sürdürülüyor.

ULAŞIM KONTROLLÜ SAĞLANIYOR Meydana gelen yangın nedeni ile ulaşıma kapatılan kara yolunda da trafik normale dönmeye başladı. Jandarma ekipleri, alevlerin kontrol altına alınmasıyla önce Antalya- Konya tarafını ardından da diğer yönü kontrollü olarak ulaşıma açtı. Diğer yandan yangında ilk belirlemelere göre, 15 hektarlık orman arazisi zarara uğradı.

REKLAM ALANI