enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Açık
36°C
Antalya
36°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
32°C
Pazar Parçalı Bulutlu
31°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Hafif Yağmurlu
30°C

KORKUNÇ KAZANIN AYRINTILARI ORTAYA ÇIKTI

KORKUNÇ KAZANIN AYRINTILARI ORTAYA ÇIKTI
REKLAM ALANI
20.07.2024
18
A+
A-

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Bahar, çocukluk arkadaşı M.Ç. ile tekneyle balıktan döndüğü marinada kaza geçirdi. Bahar, suya düşen teknenin pufunu almak için M.Ç.’den manevra yapmasını istedi. Bu sırada dengesini kaybedince denize düşen Bahar, pervaneye takılarak hayatını kaybetti.
ATSO Başkanı Ali Baharın hayatını kaybettiği korkunç kazanın ayrıntıları ortaya çıktı
Antalya ’Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ve Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanı Ali Bahar, çocukluk arkadaşı M.Ç. ile balıktan dönerken kendisine ait ‘Alber’ adlı tekne ile Kemer Marina’da kaza geçirdi.
ŞORTUNUN İPİ PERVANEYE TAKILDI
Hürriyet’ten Salim Uzun’un haberine göre; Bahar, tekne kıyıya yanaşacağı esnada, dinlenmek için kullandığı pufun suya düştüğünü gördü. Bahar, pufu almak için arkadaşından manevra yapmasını istedi, bu esnada dengesini kaybederek denize düştü.
Bahar’ın şortundaki ip pervanelere dolandı. Bahar, kolundan ve başından ağır yaralandı. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine limana Sahil Güvenlik botu yönlendirildi. Sudan çıkarılan Ali Bahar, Kemer’deki özel bir hastaneye götürüldü ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kan kaybı ve travma nedeniyle hayatını kaybetti.
ÇOCUKLUK ARKADAŞI GÖZALTINDA
Diğer yandan kazanın yaşandığı ‘Alber’ adlı tekne, Kemer Marina’ya getirilerek bağlandı. Olayla ilgili Kemer Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı, talimatı ile tekneyi kullanan Bahar’ın çocukluk arkadaşı M.Ç. gözaltına alındı. Gözaltına alınan M.Ç adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

REKLAM ALANI