enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0769
EURO
38,0931
ALTIN
2.842,77
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Hafif Yağmurlu
30°C
Antalya
30°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
29°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
29°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

KONFORLU ULAŞIM İÇİN YOLLAR AÇILIYOR

KONFORLU ULAŞIM İÇİN YOLLAR AÇILIYOR
REKLAM ALANI
18.04.2021
285
A+
A-

Alanya Belediyesi, kentin ulaşım ağını genişletmek ve mahalleler arası ulaşımı rahatlamak için yeni imar yollarının açımına devam ediyor. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “İmar planında yapılaşmaya ayrılan yerleşim yerlerinde vatandaşlarımızın refahını arttırmak için altyapı ve imar yollarını açmaya devam ediyoruz.” dedi.

Alanya Belediyesi, mahalleler arası ulaşım ağını rahatlamak için yeni yerleşim alanlarında imar yolu olarak ayrılan yolları açıyor.

MAHMUTLAR, KARGICAK VE DEMİRTAŞ’TA YENİ İMAR YOLLARI AÇILIYOR

Alanya Belediyesi, Alanya’nın gözde yerleşim yerleri Mahmutlar, Kargıcak ve Demirtaş Mahallesi’nde imar yollarının açımına hız verdi. Çalışmalar kapsamında Mahmutlar ve Demirtaş Mahallesi’nde 30 metre genişliğindeki imar yolu ile Kargıcak Mahallesi’nde 12 metre genişliğindeki imar yolları açılıyor.

KIRSAL MAHALELERDE YOL ÇALIŞMALARI HIZ KESMİYOR

Alanya Belediyesi, kırsal mahalleleri modern ve kullanışlı yollarla buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda Güzelbağ, İncekum, Kocaoğlanlı, Dim Üzümlü, Çamlıca, Güney, Sapadere ve Fakırcalı Mahallesi’nde yol ve altyapı çalışmaları sürüyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “İmar yollarının açılmasının önemine vurgu yaparak, imar yollarını açarak düzensiz yapılaşmanın önüne geçmek ve vatandaşlarımıza kolaylık sağlamayı hedefliyoruz.” dedi. Başkan Yücel, “Merkez mahallelerde imar yolu açma çalışmalarımız süratli bir şekilde devam ediyor. Bu bölgelerde ulaşımdan altyapıya sürdürdüğümüz çalışmalar artarak devam edecek” diye konuştu.

REKLAM ALANI