enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0169
EURO
38,0176
ALTIN
2.827,23
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
29°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

KOLOMBİYALI SOL BEK ALANYASPOR’DA

KOLOMBİYALI SOL BEK ALANYASPOR’DA
REKLAM ALANI
09.07.2021
286
A+
A-

Alanyaspor, Kolombiyalı sol bek Cristian Borja ile satın alma opsiyonlu 1 yıllık sözleşme imzaladı.

İmza töreninde konuşan Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, “Braga’nın oyuncusu Cristian Borja’yı aldık. Kendisiyle inşallah bir yıl beraber çalışacağız. Çok önemli bir futbolcu. Borja, zaten geçen sene bizim transfer listemizde birinci sıradaydı. Geçen sene kısmet olmadı ama bu sene aldık. Birlikte çok iyi işler yapacağız. Alanyaspor’a katkı yapacağına inandığımız bir futbolcu. Hem kulübümüze hem futbolcumuza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

“KİMSENİN TEREDDÜTÜ OLMASIN”

Başkan Çavuşoğlu, bir gazetecinin “Alanyaspor transfer de ağır kaldığı yönünde eleştiriler geliyor. bu konuda ne söylersiniz” sorusuna: “Tabii transferde geç kalma olabilir. İyi futbolcuları almak kolay değil. Sıradan bir futbolcu getirmiyoruz buraya biliyorsunuz. Bizim kadromuza gelenlerin hepsi de ilk 11’de oynayabilecek futbolcular. İyi futbolcuyu getirmek kolay değil. Bunun için tabi ki bir süreç olacak. Zaten gördüğünüz gibi imza attırmaya başladık. Gelmeye başladılar. İşte bugün Cristian geldi. Yakın zamanda da diğer futbolcularımız gelir. Kimsenin endişesi olmasın. Hiç bir zaman güvenleri boşa çıkarmadık. Çünkü en iyisini almaya çalışıyoruz. Cristian Borja da onlardan bir tanesidir. Bundan sonraki alacağımız futbolcular da gene en iyileri olacak. Bundan kimsenin tereddütü olmasın.”

“GELDİĞİM İÇİN MUTLUYUM”

Cristian Borja ise, “Alanyaspor gibi büyük bir kulübe geldiğim için çok mutluyum. Geçen sene de gelmek için uğraştık olmadı. Beklentinin farkındayım. Son 3-4 senedir Alanyaspor çok büyük işler yapıyor. Çok büyük oyuncuları var, takip de ediyorum. O yüzden geldiğim için çok mutluyum. Bir an önce kampa katılarak arkadaşlarımla tanışıp antrenmanlara çıkmak için sabırsızlanıyorum” diye konuştu.

REKLAM ALANI