enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0673
EURO
37,8514
ALTIN
2.797,09
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

KIZINI ARATMIYOR

KIZINI ARATMIYOR
REKLAM ALANI
03.07.2021
345
A+
A-

Türk müziğinin genç isimlerinden biri olan Aleyna Tilki’nin annesi Havva Öztel yine sosyal medya paylaşımı ile olay oldu. 43 yaşında olmasına rağmen düzgün fiziğiyle gençlere taş çıkartan Öztel, süper mini elbisesiyle kendinden bahsettirdi.

Aleyna Tilki kadar sosyal medyada paylaşımları ile gündeme gelen 43 yaşındaki Havva Öztel bir kez daha ortalığı ayağa kaldırdı. Son dönemde kızı Aleyna Tilki kadar çok konuşulan isimlerden biri olan Öztel, sık sık sosyal medya üzerinden paylaşımda bulunarak varlığını her anlamda ispat etmekteydi.

Geçtiğimiz haftalar içerisinde kızı Aleyna Tilki ile tatile giden anne Havval Öztel, İstanbul’a dönünce ilk iş olarak sosyal medyaya el atarak kendini yetinden hatırlatmak oldu.

Giydiği süper mini elbisesiyle göz kamaştıran Havva Öztel, 43 yaşında olması rağmen gençlere taş çıkartan fiziğiyle bir kez daha kıskandıran bakışların üzerinden yoğunlaşmasına neden oldu. Daha öncesinde de bikini pozlar vermekten geri kalmayan Öztel, cesur paylaşımlarına devam etti.

REKLAM ALANI