enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0169
EURO
38,0176
ALTIN
2.827,23
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
29°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

KERİM YILMAZ, BAŞKAN ERAY ERDEM’İ TEBRİK ETTİ

KERİM YILMAZ, BAŞKAN ERAY ERDEM’İ TEBRİK ETTİ
REKLAM ALANI
07.11.2022
158
A+
A-

Alanya’da birileri kazanılmış seçime algı operasyonu ile operasyon yapmaya çalışırken iki dönem önceki başkan Mehmet Şahin ile görev yapan, ALTSO meclis üyesi Kerim Yılmaz Başkan Eray Erdem’i tebrik ederek, başarılar diledi. Aynı zamanda TURSAB 2.Başkanı da olan Yılmaz ayrıca, seçim sürecinde demokratiklik ve centilmenlik ilkesinden ayrılmadan faaliyetlerini yürüttüklerini söylediği diğer adaylara da teşekkür etti.

Sosyal medya üzerinden veda eden Kerim Yılmaz’ın mesajı şöyle,

“Sevgili dostlarım; Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi’nde Mehmet Şahin başkanın başkanlığında şeffaflık ilkesinden ayrılmadan 8 yıldır (2 dönem) farklı görevlerde hizmet etmeye çaba gösterdim. Bu süreçte Alanya’mız için bir katkı sağlayabildiysek ne mutlu bize.

Yapılan seçimde yeni seçilen Alanya Güreş Ağası Sayın Eray Erdem ve tüm ekibini tebrik ediyor yeni görevlerinde kendilerine başarılar diliyorum. Ayrıca diğer gruplardan seçilen tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyor, seçim sürecinde demokratiklik ve centilmenlik ilkesinden ayrılmadan faaliyetlerini yürüten diğer aday arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum”

REKLAM ALANI