enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Parçalı Bulutlu
31°C
Antalya
31°C
Parçalı Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Hafif Yağmurlu
30°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
31°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
32°C

KAYMAKAM ÜRKMEZER’DEN ÖZEL HAREKATÇIYA GAZİ BERATI

KAYMAKAM ÜRKMEZER’DEN ÖZEL HAREKATÇIYA GAZİ BERATI
REKLAM ALANI
09.10.2020
841
A+
A-

Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, 2016 yılında PKK’nın saldırısı sonucu bir kolunu kaybeden Özel Harekat Polisi Seyithan Keskin’e gazilik beratını tevdi etti.
Törende İlçe Emniyet Müdürü Alper Avcı, Jandarma Komutanı Yarbay Burak Mindivanlı, Sahil Güvenlik Komutanı Yüzbaşı Çağatay Avcı, Askerlik Şube Başkanı Asteğmen Abbas Yıldırım ve Sosyal Hizmetler Müdürü Ahmet Çelik bulundu. Polis memuru Seyithan Keskin’e 23.07.2016 tarihinde Terör Örgütü PKK’nın Tunceli Ovacık yolunda polis noktasına roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırması sonucu bir kolunu kaybetmesi sebebiyle gazilik unvanı tevdi edildi.
Gerçekleşen törende Kaymakam Ürkmezer, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan imzalı berat üzerinde yazan metni okuyarak daha sonra berat ve madalyayı Gazi Seyithan Keskin’e takdim etti.
Keskin berat ve madalya sebebiyle gururlu olduğunu önemli olanın insanın içindeki iman ve inanç olduğunu vurguladı. Kaymakam Ürkmezer de başta Seyithan Keskin olmak üzere bu vatan için canını ortaya koyan tüm gazilere minnet borçlu olduklarını, bu şerefli görevi yerine getirmekten dolayı çok gururlu olduğunu belirtti.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.