enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Parçalı Bulutlu
32°C
Antalya
32°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Parçalı Bulutlu
32°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
31°C

KAPTAN HAYDAR ALANYASPOR’DAN AYRILDI

KAPTAN HAYDAR ALANYASPOR’DAN AYRILDI
REKLAM ALANI
15.08.2020
475
A+
A-

Aytemiz Alanyaspor’un 2’nci Lig’de mücadele ettiği dönemde kadrosuna kattığı ve takımın Süper Lig’e yükselmesinde büyük emek veren kaleci kaptan Haydar Yılmaz Alanyaspor’dan ayrıldı.

2013 yılında Kartalspor’dan Alanyaspor’a transfer olan kaleci Haydar Yılmaz, turuncu-yeşilli formayı sadece geçen sezonunun ikinci yarısı hariç 6.5 yıl giydi. Haydar Yılmaz, Alanyaspor’un 2’nci Lig’den 1’nci Lig’e yükseldiği Play-Off Finali’nde 31 Mayıs 2014’te Hatayspor’a karşı oynanan maçta kurtardığı poziyonlar ve penaltı ile takımın 1’nci Lig’e çıkmasında önemli rol oynamıştı. Takımda kaptanlığa kadar yükselen tecrübeli kaleci ardından takımın Süper Lig’e yükselmesinde de rol oynamıştı. Haydar, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını Gaziantep Futbol Kulübü’nde kiralık olarak geçirmişti. Haydar sözleşmesinin bitimine 1 yıl daha olmasına rağmen turuncu-yeşilli takımdan ayrıldı.

SADECE EFECAN VE ALPER KALDI

Haydar Yılmaz’ın takımdan ayrılmasının ardından Alanyaspor’un 2’nci Lig’de mücadele ettiği kadrosundan sadece kaptan Efecan Karaca ve Alper Tursun kaldı. Alper Tursun 2019-2020 sezonunu kiralık olarak Sakaryaspor’da geçirdikten sonra  Alanyaspor’a döndü.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.