enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0169
EURO
38,0176
ALTIN
2.827,23
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
29°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

İLK SOSYAL MESAFE HACZİ GERÇEKLEŞTİ

İLK SOSYAL MESAFE HACZİ GERÇEKLEŞTİ
REKLAM ALANI
21.04.2021
502
A+
A-

Antalya’da, sosyal mesafeye uymadığı gerekçesiyle kesilen 3 bin 150 lira cezayı ödemediği için banka hesabına e-haciz işlemi uygulanan Mesut Sedat Özen Artvin’de konuştu.

Antalya Konyaaltı’nda ormanlık bir alanda oturan Mesut Sedat Özen, Adnan B. ve Ferhat U isimli, üç arkadaşa, sosyal mesafeye uymadıkları gerekçesi 3 bin 150’şer lira para cezası kesildi. Geçtiğimiz yıl Mayıs ayında yaşanan olayda, üç arkadaş vakit geçirmek için Konyaaltı ilçesindeki Hisarçandır mevkilisindeki ormanlık alana geldi. Salgın nedeniyle denetim yapan jandarma ekipleri, gençleri ve bölgedekileri uzaklaşmaları için uyardı. Sokağa çıkma yasağının olmadığı, maske ve mesafe kuralına uymalarına rağmen 3 arkadaş bölgeden uzaklaşmak için toparlanmaya başladı.

Bu sırada yanlarına gelen ekipler, sosyal mesafeye uymadıkları gerekçesiyle 3 bin 150’şer lira idari para cezası uyguladı. Kendilerinden yaklaşık 100 metre uzakta oturan kişilere neden ceza kesilmediğini soran Özen ve ekipler arasında tartışma başladı. Kimliğini isteyen jandarma ekiplerine kimliğini vermeyen Özen, Jandarma komutanıyla görüşmek istediğini ifade etmesi üzerine ekip aracıyla ilçe jandarma komutanlığına götürüldü. Burada yapılan işlemin ardından Özen ve iki diğer arkadaşına 3 bin 150 TL para cezası yazıldı. Cezayı ödemeyen Adnan B. ve Ferhat U. Mesut Sedat Özen’in banka hesaplarına e-haciz işlemi uygulandı. Daha sonra iki arkadaki cezayı öderken, bir süredir çalışmayan Özen ise, yaşadığı mağduriyetin giderilmesini ve banka hesabına konulan haczin kaldırılmasını istedi.

REKLAM ALANI