enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0440
EURO
37,8806
ALTIN
2.799,42
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

İDDİA! SERGİO CORDOVA ALANYASPOR’DAN AYRILIYOR

İDDİA! SERGİO CORDOVA ALANYASPOR’DAN AYRILIYOR
REKLAM ALANI
30.01.2024
41
A+
A-

FIFA tarafından transfer engeli alan Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor’da golcü futbolcu Sergio Cordova’nın takımdan ayrılacağı iddia edildi.

Süper Lig’de zor bir dönem geçirdikten sonra son haftalarda yükselişe geçen Alanyaspor’da golcü oyuncu Sergio Cordova, Antalya ekibinden ayrılıyor. Arjantinli gazeteci Federico Rojas’ın haberine göre Venezuelalı golcü, Rus ekiplerinden Sochi ile anlaşmak üzere.

MAAŞ SORUNU YAŞANIYOR

Ortaya koyulan haberde, Alanyaspor’un içerisinde bulunduğu maddi sorunlara da dikkat çekildi. Akdeniz ekibinin Eylül ayından bu yana Sergio Cordova’ya sadece 2 maaş ödemesi yapıldığı da iddialar arasında yer aldı.

HAYAL KIRIKLIĞI YAŞATTI

Anderson Silva’nın düşük performansının ardından takıma dahil edilen Sergio Cordova’nın Alanyaspor ile olan sözleşmesi 2027 yılına kadar sürüyor. Maddi olarak da zor bir sezon geçiren Antalya ekibinden ayrılmak istediği belirtilen Cordova, Süper Lig’de 18, Türkiye Kupası’nda da 3 maça çıktı.

FIFA’DAN TRANSFER ENGELİ GELDİ

Cordova ile kiralık olarak yollarını ayırmaya hazırlanan Alanyaspor’un FIFA tarafından verilen transfer engeli de bulunuyor. Süper Lig’den 6 takımla birlikte FIFA’dan ceza alan Turuncu-Yeşillilerin hali hazırda 3 dönem transfer engeli bulunuyor.

REKLAM ALANI