enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9924
EURO
37,8627
ALTIN
2.822,34
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Parçalı Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Parçalı Bulutlu
Salı Parçalı Bulutlu
29°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
31°C
Perşembe Az Bulutlu
31°C
Cuma Hafif Yağmurlu
30°C

HİLMİ ER’DEN TEBRİK VE TEŞEKKÜR MESAJI

HİLMİ ER’DEN TEBRİK VE TEŞEKKÜR MESAJI
REKLAM ALANI
A+
A-

Alanya İYİ Parti İlçe Başkanı Hilmi Er, uzun soluklu bir seçim kampanyası sonrası yaptığı açıklama başta Alanyalı hemşehrileri olmak üzere seçim sürecinde canla başla çalışan partili arkadaşları olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ettikten sonra seçimi kazanan Cumhuriyet Halk Partisi Adayı Osman Tarık Özçelik’i tebrik etti. 

Başkan Hilmi Er’in açıklaması şöyle, 

“Değerli Alanyalı hemşerilerim, 

Demokrasilerin olmazsa olmazı olan bir seçimi daha arkamızda bıraktık. İyi niyetlerle ve şehrimize hizmet etme aşkıyla çıkmış olduğumuz bu yarışta son sözü kıymetli hemşerilerimiz söylemiştir. 

Büyük bir gayretle mücadele eden başta belediye başkan adayımız Sayın Mehmet Şahin, meclis üyesi adaylarımız, gönüllülerimiz,sandık başında görev alan üyelerimiz ve gece gündüz bizleri yalnız bırakmayarak seçim ofisimize gelen vatandaşlarımıza teşekkürü bir borç biliyorum.

Sadece üç buçuk aydır görevde olan mahalle teşkilatlarıma ve ilçe teşkilatıma insanüstü bir mücadele sergiledikleri için özellikle şükranlarımı sunuyorum. 

Son olarak Alanyalı hemşerilerimizin teveccühü ile bu zor ama o kadar da kutlu göreve seçilen Sayın Osman Tarık Özçelik başkanı, meclis üyelerini ve bu başarının elde edilmesinde ekibiyle birlikte çalışan ilçe başkanı Sayın Bülent Kandemiri tebrik ediyor üstün başarılar diliyorum.

“Her şey Alanyamız için”

REKLAM ALANI